Search

Τα μηνύματα Λαφτσή και Λεβέντη από τις κάλπες του Δήμου Κομοτηνής!

Στο 187ο εκλογικό κέντρο, στο 5ο δημοτικό σχολείο Κομοτηνής, άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η υποψήφια δήμαρχος, επικεφαλής της “Πολη-τικής Ανατροπής” Ελένη Λαφτσή, που προσήλθε μαζί με την κόρη της, η οποία νωρίτερα ψήφισε σε άλλο εκλογικό κέντρο και μάλιστα για πρώτη φορά. Η κα Λαφτσή τόνισε:

“Είναι μια μέρα Δημοκρατίας αλλά και μια μέρα ευθύνης. Όλο το προηγούμενο διάστημα κατά την προεκλογική περίοδο, προσπαθήσαμε να φέρουμε στο δημόσιο λόγο και χώρο, την ανάγκη ο Δήμος Κομοτηνής να προχωρήσει μπροστά να κάνει την αλλαγή. Τώρα πλέον είναι στο χέρι των πολιτών. Εμείς δώσαμε την μάχη μας, δώσαμε τον αγώνα μας με αξιοπρέπεια, φέραμε στην δημόσια σφαίρα όλα τα ζητήματα που απασχολούν χρόνια τώρα τους συμπολίτες μας, όλα τα λιμνάζοντα προβλήματα του Δήμου Κομοτηνής και θεωρούμε πλέον ότι οι πολίτες είναι ώριμοι, να κάνουν το βήμα και να να μας στείλουν στην διοίκηση.”

Παράλληλα ο κ. Λεβέντης, υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης σήμερα το πρωί, κατέφτασε στο μειονοτικό Γυμνάσιο – Λύκειο, μαζί με την οικογένειά του και τον πρόεδρο του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Β. Ευαγγελόπουλο, προκειμένου να ψηφίσει και αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα δήλωσε:

“Το προηγούμενο διάστημα δώσαμε την μάχη και πείσαμε του δημότες της Κομοτηνής, πως οι λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τον Δήμο μας, δεν είναι η αλλαγή διαχειριστή. Η λύση δεν είναι να αλλάξουμε οδηγό, σε ένα λεωφορείο το οποίο κινείται στον γκρεμό. Η λύση που προτείνουμε είναι το λεωφορείο να αλλάξει δρόμο και καλούμε και σήμερα τους δημότες να μην πέφτουν σε παγίδες. Το σύστημα που ισχύει είναι η απλή αναλογική και καλούμε να στηρίξουν άπαντες τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης”. ”

Τέλος από νωρίς το πρωί άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα και οι έτεροι δύο υποψήφιοι Δήμαρχοι Κομοτηνής, Κώστας Καραΐσκος με την “Παράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής” και Τάσος Βαβατσικλής με το “Ξε-κίνημα για την πόλη”.

 

Share it