Search

Με Δημαρχόπουλο για έναν “Δήμο Πρότυπο” στην τοπική κοινότητα Ξάνθης ο Παναγιώτης Μαύρος!

Την απόφαση του να ασχοληθεί με τα κοινά της πόλης έκανε γνωστή ο Παναγιώτης Μαύρος, με έντονη παρουσία στα γήπεδα της ΕΠΣ Ξάνθης τόσο ως ποδοσφαιριστής για αρκετά χρόνια ενώ τα τελευταία χρόνια σε Χρύσα και Κουτσό ως γενικό αρχηγό.

Ένας νέος άνθρωπος με όραμα και όρεξη για προσφορά στον τόπο του, και για αυτό αποδείχτηκε την πρόσκληση του Δήμαρχου Ξάνθης, Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου και στις εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου θα είναι υποψήφιος σύμβουλος κοινότητας Ξάνθης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Παναγιωτης Μαυρος, γένι και ÎºÎµÎ¯Î¼ÎµÎ½Î¿Ο Παναγιώτης Μαύρος συμμετέχει για να δώσει μάχη για το καλύτερο αύριο της πόλης μας «κατεβαίνοντας» στον στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον συνδυασμό “ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ” του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου. Κι αποδεικνύει ότι η νεολαία δεν μένει στο περιθώριο των εξελίξεων.

Ενδιαφέρεται για τα προβλήματα της κοινωνίας, συμμετέχει στα κοινά, εκφράζει πολιτική άποψη, αναλαμβάνει ευθύνες και παρεμβαίνει δυναμικά. Και όταν το δυναμικότερο κομμάτι της κοινωνίας είναι παρών μπορούμε να αισιοδοξούμε για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Παναγιώτης Μαύρος είναι γέννημα θρέμμα Ξανθιώτης, σπούδασε Μηχανικός Αυτοκινήτων σε ιδιωτική σχολή και εργάζεται στον όμιλο «Πλαστικά Θράκης».  Ασχολείται με τον αθλητισμό, αγαπά το ποδόσφαιρο και εκτός από παίκτης και γενικός αρχηγός σε ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης, διετέλεσε και προπονητής στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ατρόμητου Χρύσας

Ενώ έχει εργαστεί για δέκα περίπου χρόνια σε καφέ της Ξάνθης και γνωρίζει καλά τον σφυγμό της νεολαίας, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς της.

Share it