Search

Ο αποχαιρετισμός μετά απο δύο χρόνια και το… “εις το επανιδείν” του Χόρχε Κασάδο στην Ξάνθη!

Με το φινάλε της αγωνιστικής σαιζόν να πλησιάζει οι ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα του ΑΟΞ αποχαιρετούν ο ένας μετά τον άλλο την ομάδα. Έτσι μετά τους Ζίβκοβιτς και Γέντρισεκ ακόμη ένας εκ των αγαπημένων της εξέδρας αποχαιρέτησε τον κόσμο της ομάδας.

Ο λόγος για τον 29χρονο Ισπανό αμυντικό, Χόρχε Κασάδο που μετά απο δύο χρόνια στον σύλλογο πήρε την απόφαση να αποχωρήσει απο τον ΑΟΞ και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Δύο εντυπωσιακά χρόνια που ο Μαδριλένος αμυντικός κέρδισε τους πάντες με την ποιότητα και το πάθος του αγωνιστικά αλλά και τον χαρακτήρα του εκτός γηπέδου, καταφέρνοντας απο τα πρώτα κιόλας ματς να εξελιχθεί σε έναν εκ των αγαπημένων της εξέδρας

Σε αυτή την διετία στην Ξάνθη ο Κασάδο αγωνίστηκε σε 56 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο σημειώνοντας και 3 τέρματα, προσφέροντας στον σύλλογο τόσο ως αριστερός μπάκ όσο και ως κεντρικός αμυντικός, ενώ φέτος είχε εντυπωσιακή παρουσία με 29 παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Στο αντίο του ο Ισπανός έγραψε: “Ήταν μεγάλη μου ευχαρίστηση που φόρεσε την φανέλα της ομάδας αυτά τα δύο χρόνια. Ήταν η πρώτη φορά που έφυγα απο την πατρίδα μου και με κάνατε να νιώσω σαν το σπίτι μου. Δεν είναι “αντίο” αλλά “εις το επανιδείν”, άλλωστε κανείς δεν ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ για όλα.”

Share it