Search

Ο γεμάτος συγκίνηση αποχαιρετισμός του Έρικ Γέντρισεκ στην Ξάνθη!

Δεν θα συνεχίσει να φορά την φανέλα με τον Δημόκριτο στο στήθος ο Σλοβάκος φορ Έρικ Γέντρισεκ, που τελικά δεν τα βρήκε με τον Τεχνικό Διευθυντή του Θρακιώτικου συλλόγου και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Μετά απο δύο γεμάτα χρόνια στην Ξάνθη o 32χρονος επιθετικός αποχαιρέτησε γεμάτος συγκίνηση τους συμπαίκτες του και τους πολλούς φίλους που έκανε στην πόλη, άλλωστε ήταν απο τους πλέον αγαπητούς παίκτες για τον κόσμο της ομάδας, με τον Σλοβάκο να γράφει στην αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του “Ευχαριστώ για αυτά τα δύο υπέροχα χρόνια..συμπαίκτες, προπονητικό τιμ, οπαδούς της ομάδας και φίλους απο την Ξάνθης 🔴⚪️  Είμαι περήφανος που φόρεσα την φανέλα της ομάδας…ΜΟΝΟ ΑΟΞ ❤️ Εις το επανιδείν”

Οι Ξανθιώτες δεν έκρυψαν την αγάπη τους προς τον Σλοβάκο και την στεναχώρια τους για την είδηση της αποχώρησης του απο τον σύλλογο και του το έδειξαν. Σε αυτά τα δύο χρόνια ο Γέντρισεκ αγωνίστηκε συνολικά σε 58 παιχνίδια σε όλες της διοργανώσεις, σημειώνοντας 20 τέρματα(19 στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο).

Πλέον ο Σλοβάκος αναζητά τον επόμενο ποδοσφαιρικό προορισμό του, με τον Γέντρισεκ πάντως ήδη να έχει αρκετές ενδιαφέρουσες κρούσεις στα χέρια του. Απο την άλλη η Ξάνθη πλέον αναζητά ένα “βαρύ πυροβολικό” για να μπορέσει να αντικαταστήσει με τον καλύτερο τρόπο την απώλεια του Σλοβάκου

Share it