Search

Δύο χρυσά και καλές εμφανίσεις ο απολογισμός του Διομήδη στους Διασυλλογικούς Ανδρών & Γυναικών!

Ακόμη δύο μετάλλια προστέθηκαν στην μεγάλη συλλογή του Διομήδη Ξάνθης, με τον σύλλογο της Ξάνθης να έχει καλή παρουσία στους Διασυλλογικούς αγώνες για την κατηγορία Ανδρών και Γυναικών που πραγματοποιήθηκαν στην Καβάλα

Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές των Δημήτρη Παρασκευόπουλου και Αλεξάνδρας Μαρκαριάν κατέκτησαν δύο χρυσά μετάλλια σε σφαιροβολία και 200μέτρα, ενώ είχαν και ακόμη δύο καλές παρουσίες απο δύο ανερχόμενα ταλέντα του συλλόγου.

Η Ευαγγελία Παπαϊωάννου με άνεση και ρίψη στα 13,49 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην σφαιροβολία, ενώ χρυσός ήταν και ο Μιχάλης Παπουτσόγλου που με 22:24 κατέκτησε την πρωτιά στασ 200μέτρα.

Στα 200μέτρα μετείχε και ο Παίδας Γιάννης Εμμανουηλίδης που κατετάγη 11ος με 24:00, ενώ παρότι Κορασίδα η Χρυσούλα Βασιλειάδου έτρεξε στα 800μέτρα Γυναικών καταλαμβάνοντας την 7η θέση με χρόνο 2:29:17! Αμφότεροι αποκόμισαν πλούσιες εμπειρίες ενόψει των πολλών αγώνων σε υψηλές διοργανώσεις που έρχονται

Οι επόμενοι αγώνες είναι τα Πανελλήνια πρωταθλήματα που θα αρχίσουν τον Ιούνη . Επιπλέον οι αθλητές του Διομήδη θα συμμετέχουν σε τρεις σημαντικούς αγώνες , στα ´Κραχτίδεια ´ στην Δράμα , στα ´Σπανίδεια – Ευαγγελίδεια ´ στην Καβάλα και στους ´Πανθρακικούς ´ στην Αλεξανδρούπολη .

Share it