Search

Απόλαυσαν το κολύμπι και πρόσφεραν χαμόγελα στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης τα παιδιά του Κότινου!

Με πάρα πολλές συμμετοχές και με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου 2019, στο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης «ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΙΧΑΛΕΤΖΑΚΗΣ», (μικρή και μεγάλη πισίνα), η 3η Κολυμβητική ημερίδα για Άτομα με Αναπηρίες «ΚΟΤΙΝΟΣ», που φέτος ήταν αφιερωμένη στο Παιδικό Χωριό SOS ΘΡΑΚΗΣ.

Οι αθλήτριες και οι αθλητές του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», των αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων, καθώς και των τμημάτων εκμάθησης και αποκατάστασης, κολύμπησαν με πολύ κέφι, προσφέροντας ένα πολύ όμορφο θέαμα, που ικανοποίησε και χαροποίησε τους φίλους του Συλλόγου, που παρακολούθησαν την ημερίδα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξ/πολης κ. Κώστας Γκοτσίδης, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γιάννης Βαταμίδης, που με την ευκαιρία της εκδήλωσης, ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκε η προμήθεια και σύντομα θα υπάρχουν στο κολυμβητήριο, για χρήση των αθλητών του συλλόγου, ένα «γερανάκι» και δύο ειδικά αναπηρικά αμαξίδια.

«Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, ώστε να συγκεντρωθεί ένας πολύ ικανοποιητικός αριθμός τροφίμων, ειδών υγιεινής, χαρτικών, απορρυπαντικών και ειδών φαρμακείου, για την κάλυψη αναγκών του Παιδικού Χωριού SOS ΘΡΑΚΗΣ.

Ευχαριστούμε τον κύριο Χρήστο Γκοτσίδη, που για ακόμη μια φορά, ήταν δίπλα στο Σύλλογο, βοηθώντας τον ποικιλοτρόπως.

Ευχαριστούμε την εθελοντική ομάδα Α” βοηθειών του Ε.Ε.Σ./Παράρτημα Αλεξανδρούπολης

Ευχαριστούμε βέβαια τους Προπονητές μας, τη Δάφνη, τον Αλέξη, τη Γιώτα, τη Νατάσσα, την Άννα, που με ανεξάντλητο κέφι, φρόντισαν την κάθε λεπτομέρεια, για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Τέλος, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις αθλήτριες και τους αθλητές μας, που την ερχόμενη Τετάρτη, «ρίχνονται» στη μάχη των Πανελλήνιων αγώνων κολύμβησης ΑμεΑ 2019, που θα γίνουν στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο της Αθήνας», αναφέρει ο Κότινος.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Share it