Search

Σιώπης: «Οφείλω τα πάντα στους γονείς μου»

Μία απολαυστική συνέντευξη στο gazzetta.gr και στον Σωτήρη Βλαχόπουλο παραχώρησε ο Εβρίτης μέσος του Άρη Μανώλης Σιώπης.

Ο Θρακιώτης ποδοσφαιριστής μιλάει μεταξύ άλλων για τα παιδικά του χρόνια, για τον Ολυμπιακό, για τον Άρη και τονίζει ότι οφείλει τα πάντα στην οικογένεια του.

«Ό,τι κάνω, το κάνω για την οικογένειά μου. Από το 2014, όταν έφυγα για πρώτη φορά από το σπίτι και πήγα εσώκλειστός στην ακαδημία του Ολυμπιακού, είχα την απόλυτη στήριξή τους. Ό,τι χρήματα έπαιρνα τα έδινα στην οικογένειά μου για να είναι ανεξάρτητοι, να ζήσουν μια νορμάλ ζωή. Είχα μεγάλη στήριξη από τους γονείς μου, γι’ αυτό είμαι σήμερα σ’ αυτό το σημείο. Γνωρίζω παιδιά τα οποία είχαν πολύ μεγαλύτερο ταλέντο από εμένα, αλλά δεν απολάμβαναν τη στήριξη των γονιών τους», είπε ο Σιώπης. Πριν από περίπου έναν χρόνο, μιλώντας σε σπουδαστές εργαστηρίου δημοσιογραφίας, ο Σιώπης μίλησε και για τις δύσκολες νύχτες που πέρασε στα χρόνια που ήταν στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Γιατί ένιωθε μόνος. «Έλεγα στον εαυτό μου ότι πέρασες πολλά για να μην αντέξεις και κυρίως για να μην κυνηγήσεις το όνειρό σου», είπε.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Share it