Search

Με τον Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο για έναν “Δήμο Πρότυπο” ο Πρόεδρος του Λεύκιππου Ματθαίος Σαββίδης

Την απόφαση να κατέβει στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου για έναν “Δήμο Πρότυπο” πήρε ο Πρόεδρος του Λεύκιππου Ξάνθης, Ματθαίος Σαββίδης.

Ο γνωστός ορθοπαιδικός που τα τελευταία χρονιά μέσα απο την Προεδρία του στον Λεύκιππο έδειξε και στον πιο δύσπιστο πως όταν βάλει κάτι στο μυαλό του το φέρνει εις πέρας, οδηγώντας τον νεοσύστατο σύλλογο μέσα σε μόλις τρία χρόνια να κατακτά ντάμπλ στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ πέρσι ενώ φέτος να τερματίζει στην πρώτη τετράδα της Γ’ Εθνικής, ενώ παράλληλα και η οργάνωση στο κομμάτι της Ακαδημίας κάνει τον Λεύκιππο να μοιάζει μια απο τις ανερχόμενες δυνάμεις του Θρακιώτικου μπάσκετ.

Γνωστός για την αγάπη του για την Ξάνθη και με αρκετές δράσεις στα κοινά της πόλης, ο Ματθαίας Σαββίδης μετά το πρέσινγκ του Δημάρχου Ξάνθης να είναι στο πλευρό του στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές, απάντησε θετικά θέλοντας να μπορέσει μέσα απο μια υπεύθυνη θέση να βάλει ένα λιθαράκι στην Ξάνθη “των οραμάτων του” όπως ανέφερε και στο πολύ όμορφο βιντεάκι με το οποίο γνωστοποίησε την υποψηφιότητα του.

Την υποψηφιότητα του Προέδρου του συλλόγου γνωστοποίησε και με ανάρτηση στο επίσημο σαιτ της ομάδας το γραφείο επικοινωνίας του Λεύκιππου: Είναι γνωστό εδώ και αρκετές μέρες ότι ο πρόεδρος του Λεύκιππου κ. Ματθαίος Σαββίδης συμμετέχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη «Δήμος Πρότυπο» του Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου.

Εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο το video της υποψηφιότητας του κ. Σαββίδη με τον συνυποψήφιό του κ. Μουαρέμ Καραχασάν.

Δείτε το:

Share it