Search

Pre Game: Μία στροφή πριν το τέλος που μπορεί να κρίνει τίτλο στην Α’ ΕΠΣ Έβρου (17:30 LIVE SportsAddict.gr)

Προτελευταία είναι η 21η αγωνιστική στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου και τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί αναφορικά με τον τίτλο.

Αυτή η στροφή μπορεί όμως να αναδείξει πρωταθλητή καθώς σε περίπτωση που ο Ορέστης επικρατήσει της ΑΕΔ και ο Ιπποκράτης δεν πάρει τρίποντο κόντρα στις Καστανιές, τότε η πρωτοπόρος ομάδα της Ορεστιάδας θα πανηγυρίσει την άνοδο. Βέβαια η ομάδα του Διδυμοτείχου είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να βάλει δύσκολα στον Ορέστη, ενώ και ο Ιπποκράτης θέλει πάση θυσία τη νίκη για να μείνει στο κόλπο του τίτλου. Στην υπόθεση παραμονής τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα καθώς ο Ποντιακός θέλει μόνο τη νίκη επί του Σοφικού για να διατηρήσει τις μαθηματικές του ελπίδες. Σε περίπτωση ήττας του ή ισοπαλίας υποβιβάζεται.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι επιχειρήσεις:

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Το Πασαλίκι

Με έμφαση στις σούβλες και με τις πιο φρέσκες πρώτες ύλες, ετοιμαστείτε για κάτι πρωτόγνωρο! Θα μας βρείτε Απολλωνιάδος 2 στην παραλιακή της Αλεξ/πολης.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Κυριακή 12 Μαΐου, 17:30
Ιπποκράτης Αλεξ/πολης – Άρδας Καστανεών (Παπάς, Τερζόπουλος, Σταφυλάς)
Ποντιακός – Ορφέας Σοφικού (Κεφίλης, Ουζουνίδης, Κωνσταντάκης)
ΑΕ Διδυμοτείχου – Ορέστης Ορεστιάδας (Σουβαράς, Βασιλόπουλος, Διαμαντής)
Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου – ΑΕΚ Έβρου (Σιμίδης, Γεωργακούδης, Καλαϊτζίδης)
Έβρος Σουφλίου – Θράκη Φερών (Σιβούδης, Κώνογλου, Παλαιοπάνης)
Ρεπό: ΑΟ Νεοχωρίου

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ.

Share it