Search

Όλα έτοιμα για το 4ο Via Egnatia Run

Όλα είναι έτοιμα για την εκκίνηση του 4ου VIA EGNATIA RUN την Κυριακή 12 Μαΐου 2019.

Από το πρωί σήμερα Σάββατο στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, στην Αλεξανδρούπολη, οι διοργανωτές υποδέχθηκαν τους δρομείς του VIA EGNATIA RUN , οι οποίοι παρέλαβαν τον αριθμό συμμετοχής τους και τη μπλούζα του αγώνα.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι δεν μπόρεσαν να περάσουν σήμερα, θα μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους το πρωί της Κυριακής από τις γραμματείες που θα έχουν στηθεί στα σημεία εκκίνησης και των τριών διαδρομών.

Για τους δρομείς και τους εθελοντές που συμμετέχουν στον αγώνα θα υπάρχει έκπτωση για τη στάθμευση του αυτοκινήτου τους στον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, κάτω από το Φάρο (ΕΝΩΣΗ Τ. ΟΕ). Η ειδική τιμή διαμορφώνεται στα 2 ευρώ / ημέρα, για την παραμονή του αγώνα, το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, και την ημέρα του αγώνα Κυριακή 12 Μαΐου 2019.

Οι δρομείς και οι εθελοντές που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το χώρο στάθμευσης θα πρέπει να απευθυνθούν στη γραμματεία του αγώνα, στο ισόγειο του ΝΟΜΑΡΧΕΙΟΥ από τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου, έως τις 20:00, ώστε να λάβουν το ειδικό κουπόνι, ή το πρωί της Κυριακής στη γραμματεία στα σημεία εκκίνησης.

Επιδεικνύετε το κουπόνι στο ταμείο του πάρκινγκ, στις εγκαταστάσεις δεξιά της εισόδου από την πλευρά του λιμανιού.

Share it