Search

Με 15 ακαδημίες το 1ο Tournament Soccer Cup Komotini του ΠΑΟΚ Κομοτηνής!

Με πολλές συμμετοχές ακαδημιών αναμένεται να διεξαχθεί το 1ο Tournament Soccer Cup Komotini που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής σε συνεργασία με την ΕΠΣ Θράκης.

Μέσα στις 15 ακαδημίες που θα βρεθούν στην Ροδόπη είναι και αυτή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στο τουρνουά θα συμμετέχουν 38 τμήματα και 490 παιδιά. Οι ηλικιακές κατηγορίες είναι Κ12, Κ10, Κ8. Το τουρνουά θα ξεκινήσει το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 το πρωί με τους αγώνες του 1ου ομίλου όλων των κατηγοριών και θα συνεχιστεί το απόγευμα με τους αγώνες του 2ου ομίλου.

Την Κυριακή το πρωί θα πραγματοποιηθούν αγώνες κατάταξης και το μεσημέρι θα ακολουθήσει η τελετή λήξης με απονομές μεταλλίων, κυπέλλων, επάθλων και διπλωμάτων.

«Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε το φίλαθλο κοινό της πόλης μας που αγαπάει το παιδικό ποδόσφαιρο να παρευρεθεί στα γήπεδα της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ για να παρακολουθήσει τους αγώνες, να χειροκροτήσει τη προσπάθεια των παιδιών αλλά και τη προσπάθεια μιας τέτοιας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης που γίνεται για πρώτη φορά στο νομό μας με τόσο μεγάλη συμμετοχή ομάδων και αριθμό παιδιών.

Για την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά θα παρακαλέσουμε τις ομάδες να βρίσκονται στο γήπεδο 30 λεπτά τουλάχιστον νωρίτερα από την έναρξη του πρώτου παιχνιδιού», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:

-ΠΑΕ ΠΑΟΚ
-Α.Ο ΞΑΝΘΗΣ
-Α.Ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
-Α.Σ ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
-Α.Ο ΚΑΒΑΛΑΣ
-ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ
-ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ
-ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
-ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
-ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ
-ΠΑΟΚ ΙΣΑΑΚΙΟΥ
-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
-ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ

 

Share it