Search

Με μετάλλια και καλές εμφανίσεις ο απολογισμός της Θρακιώτικης…11αδας των Σχολικών αγώνων στίβου

Ολοκληρώθηκαν στα Ιωάννινα οι 62οι Πανελλήνιοι Σχολικοί αγώνες Λυκείων Ελλάδας-Κύπρου, με την Θράκη να δίνει δυναμικό παρών με την συμμετοχή 11 μαθητών, με δύο εξ’ αυτών μάλιστα να έχουν εξαιρετική παρουσία κατακτώντας μετάλλια και φυσικά κερδίζοντας  και της ευεργετικής διάταξης για τους διακεκριμένους αθλητές και πριμοδοτείται για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην τριτoβάθμια εκπαίδευση.

Το ασημένιο μετάλλιο στα 15000μέτρα κατέκτησε ο 17χρονος μαθητής του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής Χρήστος Καφαλής(θυμηθείτε ΕΔΩ), ενώ το χάλκινο μετάλλιο στην Σφαιροβολία κατέκτησε ο 18χρονος μαθητής του ΓΕΛ Αβδήρων Γιάννης Δομάσης(θυμηθείτε ΕΔΩ)  

Απο εκεί και πέρα αρκετά καλές εμφανίσεις είχαν δύο Εβρίτισσερες, με την 18χρονη Κωνσταντίνα Αμπράση του 2ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης να κατακτά την 5η θέση στον Ακοντισμό, ενώ ίδια θέση κατέκτησε στην Δισκοβολία η 16χρονη μαθήτρια του 1ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης Ιωάννα Αραμπατζή. Ενώ εξαιρετικό αγώνα έκανε και ο 17χρονος Γιώργος Αραμπατζής του 1ου ΓΕΛ Ορεστιάδας στα 800μέτρα τερματίζοντας στην 6η θέση.

Στην 7η θέση του τελικού της Δισκοβολίας τερμάτισε ο 17χρονος μαθητής του 4ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης Αθανάσιος Τσιακιρούδης. Στην 11η θέση του τριπλούν τερμάτισε ο 16χρονος μαθητής του 1ου ΓΕΛ Κομοτηνής Κωνσταντίνος Πάντσιος, ενώ στην 12η θέση στον τελικό του ύψους τερμάτισε η 16χρονη μαθήτρια του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής Ελένη Κατσαρίδου. Στην 12η θέση στον τελικό του Ακοντισμού τερμάτισε ο 18χρονος μαθητής του 4ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης Χρήστος Κωνσταντινίδης.

Μπορεί να μην κατάφεραν να προκριθούν σε τελικό ωστόσο είχαν καλές εμφανίσεις η 16χρονη Γεωργία Γκουτσίδου του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής που αποκλείστηκε στον προκριματικών των 100μ. με εμπόδια όντας 9η. Ενώ στην 11η θέση του προκριματικού των 400μ. τερμάτισε η 17χρονη Μπαχάρ Καρασαλή του Μουσικού Σχολείου Ροδόπης.

Share it