Search

Photos: Νίκησε την Μάνδρα και επέστρεψε στην τρίτη θέση ο Άρης Πετεινού!

Έπιασε τριάδα ο Άρης Πετεινού που επικράτησε του Ερμή Μάνδρας με 3-0 και έδειξε πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Η ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη παρουσίασε καλό πρόσωπο επιθετικά πρόσωπο απέναντι στον Ερμή σημειώνοντας τρία γκολ ενώ είχε ευκαιρία και για άλλα. Απο την άλλη η ομάδα του Ερμή που είχε αρκετά προβλήματα πήγε στο γήπεδο με 11 παίκτες ήταν άκρως μαχητική θα μπορούσε να προηγηθεί με τον Βασταρδέλη ενώ είχε και χαμένο πέναλτι και ενώ το σκορ ήταν 1-0.

Η ομάδα του Άρη κατάφερε στο 28′ να πάρει κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Γιώργου Κουκουρίγκου,  και ενώ τρία λεπτά νωρίτερα ο Ερμής απείλησε με τον Βασταρδέλη. Στο 34′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Τάσο Κουμουλίδη να βλέπει τον Λάζαρο Πουτακίδη να σταματά τόσο την εκτέλεση του πέναλτι όσο και το δεύτερο σουτ του!

Στο 55′ ο Κουκουρίγκος με νέο τέρμα έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, και στο 87′ σε ένα ματς με αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες ο Γαβριήλ Καμπουρίδης σκόραρε το 15ο γκολ της φετινής σαιζόν κάνοντας το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Με αυτή τη νίκη και εκμεταλλευόμενος την ήττα του Δροσερού ο Άρης Πετεινού επανήλθε στην τρίτη θέση και την επόμενη αγωνιστική θα κυνηγήσει την διατήρηση του εκεί έχοντας παιχνίδι στην Φελώνη με την Βιστωνίδα. Απο την άλλη παρά την ήττα ο Ερμής, έχοντας και παιχνίδι με το Μαγικό την τελευταία αγωνιστική, ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή του όντας στο +5 απο την ΑΕΞ  και πλέον το ματς με την Θαλασσιά την επόμενη αγωνιστική έχει περισσότερο γιορτινό χαρακτήρα με το οποίο τελειώνει μια δύσκολη χρονιά για τον σύλλογο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Άγγελο Κοτινούδη και Μιχάλη Ιωαννίδη.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: Πουτακίδης Λ., Νεανίδης, Σερίφογλου(61′ Κούτρας), Ρέβης. Πουτακίδης Γ., Φλώρος, Θεοδωρίδης, Παυλίδης(81′ Τυριακής), Καμπουρίδης, Μπουρλόγλου(70′ Κορωνίδης), Κουκουρίγκος(74′ Ευφραιμίδης)

ΕΡΜΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ: Τζικάκης, Καραμεταξάς, Τσιλιγκρός, Καλλίδης, Καρατζάς, Καρακάσης Β., Κουμουλίδης, Χατζηπατέρας, Καρακάσης Τ., Βασταρδέλης, Κούτσογλου

Share it