Search

Ο απολογισμός της 5ης αγωνιστικής των play-off και play-out στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 17 γκολ, 2 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 3 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Ακούμπησε την κούπα ο Μέγας μετά το διπλό στο Νέο Σιδηροχώρι, διπλό ο Σώστης, ισοπαλία στο ΔΑΚ, χαμός στα play-out μετά τις νίκες του Σπάρτακου και της Ξυλαγανής, τρίποντο και για την Στρύμη.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

PLAY-OFF

ΑΠΣ Πανθρακικός-Ελπίδα Σαπών 2-2

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν Πανθρακικός και Ελπίδα Σαπών. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 στο πρώτο μέρος με τα τέρματα του Μπόζη στο 13′ με πέναλτι και στο 40′, όμως στην συνέχεια οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 45′ με τον Κόνομι και ισοφάρισαν στο 75′ με τον Θωμά.

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 1-2

Διπλό-μισό τίτλο κατέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου επί της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Αναγέννηση Παγουρίων-Δόξα Σώστη 1-2

Με το διπλό έφυγε από τους Υφανταί η Δόξα Σώστη που επικράτησε με 1-2 της Αναγέννησης Παγουρίων. Ο Κελεσίδης στο 9′ και το 39′ ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων των φιλοξενούμενων, ενώ ο Τοτονίδης στο 35′ είχε ισοφάρισει προσωρινά σε 1-1.

PLAY-OUT

Ορφέας Στρύμης-Δόξα Γρατινής 2-1

Νίκη που την κρατά ζωντανή στο δύσκολο κυνήγι της σωτηρίας, κατέκτησε ο Ορφέας Στρύμης που κέρδισε με 2-1 την Δόξα Γρατινής. Στο 34′ ο Κυνηγόπουλος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, στο 42′ με αυτογκόλ του Καρακόλια έγινε το 2-0, ενώ στο 71′ ο Καρακούσης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Βιστωνίδα Κοπτερού 2-1

Με 2-1 επικράτησε της Βιστωνίδας Κοπτερού ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και έβαλε φωτιά στην υπόθεση παραμονή. Στο 50′ ο Αλεξίου έκανε το 1-0, στο 70′ ο Παρασκευόπουλος το 2-0, ενώ στο 85′ ο Ραμαδάν Σεβέν μείωσε στο τελικό 2-1.

Δόξα Προσκυνητών-Ορφέας Ξυλαγανής 0-1

Με το διπλό έφυγε από τους Προσκυνητές ο Ορφέας Ξυλαγανής που επικράτησε με 0-1 της Δόξας και πλησίασε ακόμα περισσότερο την δεύτερη θέση των play-out. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Γεωργιάδης στο 60′.

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την 5η αγωνιστική των play-off και play-out της Α‘ ΕΠΣ Θράκης.

Share it