Search

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας η Ασπίδα Ξάνθης!(+pics)

Αν και έδωσε μεγάλη μάχη η Ασπίδα Ξάνθης δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα απο την σαφώς πιο ποιοτική και πλήρης ομάδα του Προμηθέα Πάτρας χάνοντας με 90-51

Η ομάδα του Αντώνη Κασαρτζίδη βρέθηκε να κυνηγά απο νωρίς τους Πατρινούς που μπήκαν πολύ δυνατά και έχτισαν διψήφια διαφορά την οποία και κράτησαν μέχρι το φινάλε του αγώνα. Οι ξανθιώτες έδειξαν να θέλουν να βγάλουν αντίδραση αλλά η κούραση απο τον βραδινό αγώνα και την υπερπροσπάθεια για τη νίκη με τον Κολοσσό, έφεραν αρκετά χαμηλά ποσοστά για την Ασπίδα που δεν κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς με τους Θρακιώτες να παλεύουν να μείνουν κοντά στο σκορ όμως αντιστοίχως οι Πατρινοί είχαν αρκετά καλά ποσοστά σε δίποντα και βολές.

Για την ομάδα της Ξάνθης ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος έκανε  ακόμη μια αξιοπρόσεκτη εμφάνιση σημειώνοντας 24 πόντους, ενώ καλή παρουσία είχαν και οι Σμυρλόγλου και Δελιανίδης.

Δεκάλεπτα: 9-25, 26-48(ημίχρονο), 42-76, 51-90(τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Γιαλμάν, Γκιόργκι, Ζούπανσιτς

Ασπίς Ξάνθης (Κασαρτζίδης): Σμυρλόγλου 9(3), Χαραλαμπίδης 6(2), Παναγιωτόπουλος 2, Παπαδόπουλος 24(4), Καρανικολίδης, Μπουγιουκλού, Παυλάκης 3, Παπανικολάου, Τιτόπουλος, Μακρίδης , Δελιαννίδης 7(1).

Προμηθέας Πάτρας (Κεσαπίδης): Καφεζάς 15(3), Δατσιάδης 11(1), Μπαζίνας 5(1), Μαντζούκας 16(2), Κολιός 2, Μερμίγκης 11, Λογοθέτης 7, Κουρουπάκης 5,  Αδαμόπουλος 3, Γάρρας 5(1), Μαντίκος 10(2).

Share it