Search

Ολοκληρώθηκε το 2ο camp του κλιμακίου παμπαίδων της ΕΣΠΕΘΡ

Κάτω από το βλέμμα του ΑΕΤΟΥ του Ελληνικού Βόλεϊ του αείμνηστου ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το διήμερο προπονητικό camp του κλιμακίου Θράκης – Ανατ. Μακεδονίας στη φιλόξενη πόλη της Ορεστιάδας, την Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη (23-24/4/2019).

Οι αθλητές της προεθνικής Παμπαίδων, υπό την καθοδήγηση του Συντονιστή Περιφερειακού Προπονητή κ. Ιωακείμ Δημητριάδη, απέκτησαν πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες αλλά και εμπειρίες σχετικά με την οργάνωση και τη λειτουργία των εθνικών ομάδων, εφόδια απαραίτητα για την περαιτέρω αθλητική τους πρόοδο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προπονήσεις και 2 φιλικά παιχνίδια με τις πολύ ισχυρές ομάδες Παίδων του Άθλου Ορεστιάδας και του Α.Ο. Ορεστιάδας.

Οι άνθρωποι του Βόλεϊ της Ορεστιάδας με την τεράστια ιστορία στο άθλημα, απέδειξαν για άλλη μία φορά ότι γνωρίζουν άριστα να οργανώνουν και να φιλοξενούν αθλητικά γεγονότα προσφέροντας με το παραπάνω ότι χρειάστηκε στους αθλητές της Προεθνικής Παμπαίδων ώστε να αφοσιωθούν απερίσπαστοι στο αθλητικό τους έργο.

Ευχαριστούμε θερμά τα Διοικητικά Συμβούλια του Α.Ο. Ορεστιάδας και του Άθλου Ορεστιάδας και ιδιαίτερα τους Προέδρους τους κ. Δραχτίδη Παντελή και κ. Τσολακίδη Γεώργιο αντίστοιχα, για το αμέριστο ενδιαφέρον τους, ώστε όλα όσα αφορούσαν την φιλοξενία του κλιμακίου να είναι άψογα.

Οι αθλητές που συμμετείχαν στο camp του κλιμακίου, ήταν:

Σταθέλος Άγγελος, Τονίδης Γεώργιος, Χατζής Στυλιανός, από τον Α.Ο. Ορεστιάδας

Τσολακίδης Ιωάννης, Τεμελούδης Παναγιώτης, Αδαμίδης Αθανάσιος, από τον Άθλο Ορεστιάδας.

Κεσκίνης Κυριάκος, Κοντοστάθης Ανδρέας, Μιχαηλίδης Εμμανουήλ, Παπάζογλου Ισίδωρος, Σαλαμπάσης Αθανάσιος, Σουσουρίδης Δημήτριος, από τον Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/πολης.

Πετρίδης Αλέξανδρος από την Α.Ε. Κομοτηνής.

Καμπέρ Εσέρ, από τον Α.Σ. Ερμογένης Ξάνθης και Παναγιώτου Αναστάσιος, Πλατάνας Ζήσης, από τον Α.Ο. Σερρών.

Share it