Search

Πληρώνουν τα combos σε Αμβούργο και Άμστερνταμ!

Φουλ πρόγραμμα έχουμε την Τρίτη στην Ευρώπη, με τα Κύπελλα και τις εμβόλιμες αγωνιστικές να κεντρίζουν τα βλέμματα. Δύο οι επιλογές μας και θα στηριχθούμε στα combo bets για να πάμε ταμείο σήμερα.

Αμβούργο – Λειψία

Δεν λέει να συνέλθει το Αμβούργο, το οποίο παραμένει σε τροχιά επιστροφής στη Μπούντεσλιγκα κυρίως εξαιτίας των αποτελεσμάτων των υπόλοιπων ομάδων. Έχει συμπληρώσει πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του, «κόλλησε» στο 1-1 με την Άουε. Σε κάθε περίπτωση, αυτός είναι ο πρώτος του ημιτελικός Κυπέλλου μετά το 2009. Την ίδια ώρα, η Λειψία έρχεται από τεράστιο διπλό στο Γκλάντμπαχ με σκορ 2-1. Τρίποντο που της δίνει προβάδισμα για την κατάληψη της 3ης θέσης. Μαζί με το Κύπελλο εξάλλου, αυτός είναι ο φετινός της στόχος. Δεν έχει φτάσει ποτέ σε τελικό, ενώ η Άουγκσμπουργκ στον προηγούμενο γύρο της έβαλε πολύ δύσκολα. Όπως και να έχει, οι φιλοξενούμενοι είναι φορμαρισμένοι και από τη στιγμή που το Αμβούργο δεν ρολάρει, το διπλό θα μπει στο κουπόνι μας. Σε combo με το under 3.5 λόγω της εξαιρετικής άμυνας της Λειψίας.

Άγιαξ – Φίτεσε

Με τα χίλια ζόρια και σκορ 1-0 πέρασε από την έδρα της Γκρόνινγκεν ο Άγιαξ. Τα χρειάστηκε και ενώ υπάρχουν μουρμούρες για τη διαιτησία. Αυτό που μετράει σε κάθε περίπτωση, είναι οι τρεις βαθμοί που τη διατηρούν στην κορυφή, σε ισοβαθμία με την Αϊντχόφεν. Από την άλλη, η Φίτεσε παραμένει σε θέση ισχύος για τα πλέι-οφ της Ευρώπης. Επικράτησε με σκορ 4-1 της Τσβόλε παρότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για σχεδόν μία ώρα. Ο «Αίαντας» θα παραταχθεί με βασικούς στη σημερινή αναμέτρηση, την ώρα που η ομάδα του Άρνεμ μετράει απουσίες. Θεωρούμε πως θα δούμε γκολ, ανεξαρτήτως της επιθυμίας της Φίτεσε να κρατήσει το μηδέν. Πάμε με το συνδυαστικό του αμφίσκορου με το over 2.5.

Δείτε το σημερινό κουπόνι του οπαπ εδώ

Share it