Search

Φινάλε στα εντός με ήττα έκπληξη απο τον Απόλλων Σμύρνης για τους Νέους της Ξάνθης!

Με το αριστερό ολοκλήρωσε τις εντός έδρας υποχρεώσεις της η ομάδα της Ξάνθης, που αν και προηγήθηκε με 3-1 τελικά ηττήθηκε με 4-3 απο τον Απόλλων Σμύρνης!

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή προηγήθηκε στο 17′ με τον Οκάν Σουλεϊμάν, που είχε και δοκάρι, ενώ στο 32′ ο Τσιλιγγίρης έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι που είχαν δοκάρι με τον Τσέπελε κατάφεραν να μειώσουν στο 45′ με τον Τασιά

Στην επανάληψη η ομάδα της Ξάνθης μπήκε εκ νέου δυνατά και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με τέρμα του Κοτόπουλου στο 50′. Στο 56′ όμως οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν με τον γκολκίπερ της Ξάνθης, Τασίδη, να αποβάλλεται για φάουλ εκτός περιοχής, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Απόλλωνας που μείωσε στο 63′ με τον Λάμπη και στο 68′ ο Τσιαβός ισοφάρισε σε 3-3. Σαν  να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους στο 80′ ο Τασιάς σκόραρε ξανά για την ολική ανατροπή και νίκη του Απόλλωνα με 4-3! Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Καριμπίδης των φιλοξενούμενων.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Ξάνθη έμεινε στην 7η θέση με τους 40 βαθμούς που έχει ενώ η ομάδα του Απόλλωνα παρέμεινε στην πρότελευταια θέση με 19 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Δημήτρη Τζιβαρτζίδη

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Τασίδης, Ποδάρας (55′ Καρά Ισμαήλ Τσατάι), Τριανταφύλλου, Τενεκές, Γιανναράκης, Λεωντσάκος, Τσιλιγγίρης (62′ Μανίσογλου), Τσαπαρης, Κοτόπουλος, Δουλγέρης (84′ Μαρκοσιάν), Σουλεϊμάν.

Share it