Search

Φινάλε με διπλό στην Καστοριά και ισοβαθμία στην κορυφή για τις Βασίλισσες της Θράκης!

Ιδανικά ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης, με τις Βασίλισσες να φεύγουν με νίκη απο την Καστοριά και να τελειώνουν την σαιζόν στην δεύτερη θέση, όντας ισόβαθμες στην κορυφή με τον Αγροτικό που ωστόσο υπερτερεί στην ισοβαθμία και ανεβαίνει αυτή στην Α’ Εθνική.

Οι Βασίλισσες έκαναν για ακόμη ένα χρόνο το βήμα παραπάνω, σε μια τρομερή σαιζόν και ενώ χρησιμοποιήθηκαν πολλές μικρές. Στο ματς της Καστοριάς η ομάδα του Ανέστη Αλεξούδη κατάφερε να φύγει με τη νίκη χάρις το τέρμα της Ζωής Βλάχου.

Το δελτίο τύπου της ξανθιώτικης ομάδας για το φινάλε της σαιζόν αναφέρει:

Νίκη και πρώτη θέση για τις κοριτσαρες μας οχι όμως και πρωτάθλημα!!! μιας και η συγκατοίκηση στην πρώτη θέση με την πρωταθλήτρια ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου αποτελεί το επιστέγασμα αλλά και την ηθική επιβράβευση για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά οι αθλήτριές μας.Στο αγωνιστικό μέρος ενα συγκλονιστικό παιχνίδι ,είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο ΔΑΚ Καστοριάς το απόγευμα της Κυριακής. Ιδανικό και εκτός έδρας φινάλε για την Βασίλισσα μας που κέρδισε 0 -1 με γκολ της Ζωής Βλάχου! Συγκινητική η στήριξη που είχε η ομάδα μας για μια ακόμη φορα!!! από τον σύνδεσμο φιλάθλων της pit bul club ,οπου περίπου είκοσι ( 20 ) συνδεσμιτες στήριξαν την ομάδας μας και τις ενέργειες των κοριτσιών μας. Άριστο και το κλίμα τόσο στον αγωνιστικό χώρο από τις αθλήτριες, όσο και στις κερκίδες του ΔΑΚ Καστοριάς μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων .

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: Μπουρντουνη, Χατζηαντωνίου Ναλμπαντη, Μποργουτζογλου ( 55 Πορναλη ), Κατσαρού ,Γκονζάλες
Γεωργαλή ( 70 Τσακμάκη 85 Σταυρού ), Μαυρομάτη, Μετοικιδου, Βλάχου ,Κυριαζίδου .

Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Βασίλισσα της Θράκης νιώθει την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της στην ΓΠΟ Καστοριάς αρχικά για όλες τις διευκολύνσεις που έτυχε η ομάδα μας το ποδοσφαιρικό αυτό διήμερο, ειδικά από τον κ. Βασιλείου ,στην συνέχεια για την άψογη φιλοξενία τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και τέλος για την ΑΡΙΣΤΗ συμπεριφορά που επέδειξαν άπαντες της οικογένειας της ΓΠΟ Καστοριάς προς την αποστολή μας πράγμα που καταδεικνύει και αντανακλά την ποιότητα και το ήθος όλων αυτών που ασχολούνται με τον σύλλογο της ΓΠΟ Καστοριάς.
Από τα βάθη της καρδιάς μας σας ευχαριστούμε !!!!

Share it