Search

Δύο εβρίτικα μετάλλια στο 1ο αναπτυξιακό τουρνουά του Ξυλοκάστρου!

Πέτυχε στην αποστολή του το 1ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα του Α.Ο. Ξυλοκάστρου. Παρουσίασε εξαιρετική οργάνωση, πολύ καλές συνθήκες και κυρίως έντονο ενδιαφέρον και μεράκι από τους ανθρώπους του ώστε να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα και να τιμήσουν τα παιδιά, τους συνοδούς και την επιτραπέζια αντισφαίριση γενικά. Το σωματείο, που έχει αναλάβει διάφορες διοργανώσεις στα μόλις πέντε χρόνια ζωής του, έκανε το Σαββατοκύριακο μεγαλύτερο βήμα με τη διεξαγωγή τουρνουά πανελλήνιας εμβέλειας κι άφησε ευχαριστημένο όλο τον κόσμο.

Η δική του αρχή στο κομμάτι των αναπτυξιακών συνέπεσε με το τέλος των φετινών όπεν. Φρόντισε λοιπόν, να κλείσει τη σειρά με τον τρόπο, που αξίζει στον πολύ σημαντικό θεσμό της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Οι αγώνες έγιναν στο άνετο κλειστό γυμναστήριο Δερβενίου και συγκέντρωσαν 137 αθλητές κι αθλήτριες από διάφορα σημεία της χώρας (με 5 απουσίες της τελευταίας στιγμής). Τους διοργάνωσε το τοπικό σωματείο σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ,Α. και την υποστήριξη του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Στο πλαίσιο του τουρνουά δύο παιδιά από τον Έβρο ανέβηκαν στο βάθρο. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μηλικούδη της Φιλίας Ορεστιάδας που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με την 2η θέση στους Παμπαίδες και για τον Κίμωνα Μήτκα του Φάρου Αλεξανδρούπολης που πήρε το χάλκινο στους Παίδες.

Share it