Search

Μεσοβδόμαδη δράση με παιχνίδια για την Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης!

Εμβόλιμα θα διεξαχθεί η 23η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, μια και το απόγευμα της Κυριακής υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Απόλλων Σμύρνης ενώ για το Σάββατο είναι προγραμματισμένος ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ξάνθης.

Στα παιχνίδια της Τετάρτης όλο το ενδιαφέρον ουσιαστικά θα είναι στραμμένο σε τρία γήπεδα. Στον Ζυγό ο Ηρακλής αναζητά τον έναν βαθμό που χρειάζεται για να αναδειχθεί απο τώρα πρωταθλητής Ξάνθης ενώ απο την άλλη η ομάδα του Απόλλων Διομηδείας αναζητά ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα την βγάλει απο την δύσκολη θέση που βρίσκεται η ομάδα. Στην Μάνδρα ο φορμαρισμένος Ερμής υποδέχεται την Κεντητή και θέλει ακόμη μια μεγάλη νίκη για παραμείνει εκτός ζώνης, ενώ στα Κιμμέρια η ΑΕ Ξάνθης υποδέχεται την Βιστωνίδα με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τους γηπεδούχους.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Εχίνος θα υποδεχτεί τον Άρη Πετεινού, ενώ ο τρίτος της βαθμολογίας Φίλιππος Δροσερού θα παίξει στο Σέλινο με τον Άτλα. Ο Απόλλων θα υποδεχτεί την Κεσσάνη Ερασμίου, ενώ νίκη άνευ αγώνα θα πάρει η Θαλασσιά.

Αναλυτικά:

Τετάρτη 17/4, Ώρα 17:00(LIVE Sportsaddict)

Γήπεδο Ζυγού: Ηρακλής Ζυγού – Απόλλων Διομηδείας

Γήπεδο Σελίνου: Άτλας Σελίνου – Φίλιππος Δροσερού

Γήπεδο Εχίνου: Εχίνος Σπορ – Άρης Πετεινού

Γήπεδο Νεάπολης: Απόλλων Ξάνθης  – Κεσσάνη Ερασμίου

Γήπεδο Μάνδρας: Ερμής Μάνδρας – Κεντητή

Γήπεδο Κιμμερίων: ΑΕ Ξάνθης – ΑΟ Βιστωνίδα

Αστέρας Μαγικού – Αναγέννηση Θαλασσιάς   0-3α.α.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it