Search

Ο απολογισμός της 2ης αγωνιστικής των play-off και play-out της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 23 γκολ,2  νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 2 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Ο Κομψάτος Πολυάνθου ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπυ της αγωνιστικής, με νίκες συνέχισαν Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου και ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ισόπαλο το ματς στους Ασώματους, διπλό ο Πόντος Κομοτηνής.

PLAY-OFF

Κομψάτος Πολυάνθου-Αετός Μίσχου 3-2

Με 3-2 επικράτησε ο Κομψάτος Πολυάνθου του Αετού Μίσχου στο ντέρμπυ της αγωνιστικής και έβαλε φωτιά στην μάχη της κορυφής. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Ηρακλής Σαπών-Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου 1-3

Ακάθεκτη συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου που έφυγε με το διπλό από την έδρα του Ηρακλή Σαπών με 1-3. Ηλίας Ξενοδοχίδης, Παγκοζίδης και Τζελέπης ήταν οι σκόρερ των νικητών, ενώ ο Γιακιμίδης πέτυχε το μοναδικό τέρμα των γηπεδούχων.

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-ΑΣ Αγιοχωρίου 5-2

Με 5-2 κέρδισε το Αγιοχώρι ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής που βρίσκεται στο κυνήγι μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων. Δύο τέρματα πέτυχαν Καπλανίδης και Αχπασλάν ενώ σκόραρε και ο Αντωνιάδης.

PLAY-OUT

Ένωση Ασωμάτων-ΑΟ Αρσακείου 2-2

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν Ένωση Ασωμάτων και ΑΟ Αρσακείου. Ιωάννου και Γκριγκοριάν σκόραραν για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα εξασφαλίσουν και τυπικά την παραμονή τους.

ΑΕ Κομοτηνής-Πόντος Κομοτηνής 1-2

Με 1-2 επικράτησε ο Πόντος Κομοτηνής της νεανικής ΑΕ Κομοτηνής. Παυλίδης και Παντελίδης πέτυχαν τα δύο τέρματα του Πόντου, ενώ ο Πούρας ήταν ο σκόρερ της ΑΕΚ.

Ρεπό: Ατσάλι Αρχοντικών

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά από την 2η αγωνιστική των play-off και play-out.

Share it