Search

Δημοσίευμα-έκπληξη που φέρνει τον Πάμπλο Γκαρσία φαβορί για τον πάγκο της Ξάνθης!

Τι και αν κανείς αυτή την στιγμή στην Ξάνθη δεν ασχολείται με τη νέα χρονιά, καθώς προέχει η ομάδα να εξασφαλίσει την μαθηματική παραμονή, όμως αυτό δεν σταματά τα Αθηναϊκά ΜΜΕ που συνεχίζουν να προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα της Θράκης.

Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το εκτός τόπου και χρόνου δημοσίευμα της εφημερίδας “Sportime” που μετά το θέμα Ράσταβατς-Ατρόμητου που διαψεύστηκε απο όλες της πλευρές, “ανακάλυψε” και ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός της Ξάνθης που σύμφωνα με την Αθηναϊκή εφημερίδα θα είναι ο Πάμπλο Γκαρσία!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν: “Ο Πάμπλο Γκαρσία, αφότου αποχώρησε ο Βλάνταν Ίβιτς από τον ΠΑΟΚ, έγινε το Νο1 στις ακαδημίες. «Γέννησε» πρωταθλητές, έφθασε μέχρι τους «8» της Ευρώπης και έγινε ο βασικός αιμοδότης της Εθνική Νέων. Και τώρα ετοιμάζεται για το επόμενό του βήμα. Να αναλάβει ομάδα της Super League και να κάνει το αγροτικό του. Με φόντο, τον πάγκο του επίδοξου πρωταθλητή Ελλάδας.”

Ο Γκαρσία θυμίζουμε πως πέρασε και δεν ακούμπησε ως ποδοσφαιριστής στην Ξάνθη, με όλους περισσότερο να θυμούνται τον εκρηκτικό χαρακτήρα του που δημιούργησε αρκετά θέματα στην ομάδα παρά την αγωνιστική του προσφορά.

Απο την πλευρά της ΠΑΕ εξέφρασαν την απορία τους απο που προκύπτουν τέτοια δημοσιεύματα απο την στιγμή ου ακόμη η ομάδα δεν έχει τελειώσει την χρονιά, και μάλιστα αυτή την στιγμή είναι προσηλωμένη στην μάχη της μαθηματικής εξασφάλισης της παραμονής.

Σαφέστατα τέτοια δημοσιεύματα έχουν ένα σκοπό να αποπρασανατολίσουν κόσμο και ομάδα και να δημιουργήσουν εσωτερικά προβλήματα, άλλωστε όλος τυχαίως μόνο απο Αθηναϊκά ΜΜΕ γίνεται συνεχή προσπάθεια να συνδέσουν την Ξάνθη με τον ΠΑΟΚ, όταν η ομάδα της Θράκης ούτε βαθμολογική βοήθεια πήρε απο την ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά ούτε και δανεικούς έχει σε αντίθεση με αρκετές ομάδες της Super League.

Share it