Search

Ο απολογισμός της 2ης αγωνιστικής των play-off και play-out στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 22 γκολ, 4 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 1 νίκη φιλοξενούμενου συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Πεντάρες πέτυχαν Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και Πανθρακικός, έφυγε με το διπλό από τις Σάπες η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, άλλη μια νίκη για την Δόξα Γρατινής που δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα όσον αφορά την παραμονή της, τρίποντο στο 90 για την Βιστωνίδα Κοπτερού, λευκή ισοπαλία στην Στρύμη.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

PLAY-OFF

Ελπίδα Σαπών-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-1

Το τέρμα του Κεφαλούκου στο 17′ ήταν αρκετό ώστε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου να φύγει με το διπλό από την έδρα της Ελπίδας Σαπών και να παραμείνει στο -3 από την κορυφή.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Δόξα Σώστη 5-0

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου επικράτησε με 5-0 της Δόξας Σώστη. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

ΑΠΣ Πανθρακικός-Αναγέννηση Παγουρίων 5-1

Επέστρεψε στις νίκες ο Πανθρακικός που κέρδισε με 5-1 την Αναγέννηση Παγουρίων. Το 1-0 έγινε στο 10′ με αυτογκόλ του Μούλιου, στο 17′ ο Χατζηιωαννίδης έκανε το 2-0, στο 73′ ο Κωνσταντής μείωσε σε 2-1, στο 76′ με αυτογκόλ του Τσάμη έγινε το 3-1, στο 80′ ο Μαυράκης έκανε το 4-1 και πέντε λεπτά αργότερα ο Μουρατίδης διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

 

PLAY-OUT

Δόξα Γρατινής-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 5-0

Με 5-0 επικράτησε του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων η Δόξα Γρατινής και έκανε ένα ακόμα βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής. Ο Γιολδάσης άνοιξε το σκορ στο 10′, στο 25′ ο Γαβριήλ έκανε το 2-0, στο 43′ ο Στοΐνοβιτς με πέναλτι έκανε το 3-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Γαβριήλ και πάλι από την άσπρη βούλα έκανε το 4-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Στοΐνοβιτς στο 65′. Μετά το τέλος του αγώνα ο Σπάρτακος εξέδωσε καυστική ανακοίνωση για την διαιτησία.

Βιστωνίδα Κοπτερού-Ορφέας Ξυλαγανής 3-2

Αναμφίβολα την νίκη της αγωνιστικής πέτυχε η Βιστωνίδα Κοπτερού που κέρδισε με 3-2 τον Ορφέα Ξυλαγανής. Μπορεί ο Ορφέας να προηγήθηκε με 0-2 χάρις τα τέρματα του Σαμιώτη στο 15′ με πέναλτι και στο 25′, όμως η Βιστωνίδα κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα. Αρχικά μείωσε στο 40′ με τον Πρίφτη, στο 50′ ο Μουσά Εγκέ ισοφάρισε και στο 90+1′ ο ίδιος ολοκλήρωσε την ανατροπή κάνοντας το 3-2.

Ορφέας Στρύμης-Δόξα Προσκυνητών 0-0

Αρκετό έδαφος στην μάχη της παραμονής έχασαν Ορφέας Στρύμης και Δόξα Προσκυνητών που αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός του Ορφέα στα play-out, και το δεύτερο συνεχόμενο 0-0 για την Δόξα.

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την 2η αγωνιστική των play-off και play-out της Α‘ ΕΠΣ Θράκης.

Share it