Search

Photos: “Καθάρισε” απο το πρώτο με Φίλιππο ο Ηρακλής Ζυγού πριν τον “τελικό” ανόδου!

Με εμφατικό τρόπο και εντυπωσιακό πρώτος μέρος ο Ηράκλης Ζυγού κέρδισε τον Φίλιππο Δροσερού με 4-0 και πλέον στρέφει την προσοχή της στο μεγάλο ματς με την Αναγέννηση που θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη μπήκε πολύ δυνατά στο και μόλις στο 3′ κατάφερε να πάρει προβάδισμα χάρις το εύστοχο χτύπημα του Κυριάκου Κωφίδη, παράβαση που κέρδισε ο Καράμπελας. Με την ομάδα του Ηρακλή να συνεχίζει σε υψηλή ένταση και στο 19′ κατάφερε να κάνει το 2-0 χάρις σε ένα τρομερό γκολ του Ηλία Αρκούδα με φοβερό βολέ απο το κέντρο του γηπέδου.

Στο 25′ μετά απο πολύ ωραίο συνδυασμό ο Κωφίδης έσπασε εξαιρετικά στον Καράμπελα που με σουτ εντός περιοχής έκανε το 3-0. Ενώ πριν καλά καλά καταλάβουν οι φιλοξενούμενοι τι συνέβη η ομάδα του Ηρακλή  σκόραρε ξανά για το 4-0, με κεφαλιά του Πιλτικάκη στο 30′ μετά απο σέντρα του Τηλαβερίδη.

Έχοντας “καθαρίσει” το ματς απο το πρώτο ημίχρονο η επανάληψη δεν έκρυβε πολλές συγκινήσεις με την ομάδα του Φίλιππου να προσπαθεί να βρει το γκολ της μείωσης, με σημαντικότερη αυτή του 66′ όταν ο Ευκαρπίδης σταμάτησε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Μαξούμ Σαλήογλου.

Πάντως το παιχνίδι δεν έληξε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς στο φινάλε του αγώνα είχαμε μικρής έκτασης ένταση τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, που σταμάτησε γρήγορα, αλλά και εκτός γηπέδου οπού υπήρξε ένταση μεταξύ φίλων των δύο ομάδων. Τα “αίματα” έσβησαν πολύ γρήγορα χάρις την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.

Πλέον άπαντες στον Ηρακλή στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο παιχνίδι με την Αναγέννηση στην Θαλασσιά ένα ματς που αναμένεται να κρίνει τον τίτλο. Απο την άλλη η ομάδα του Ρωμανού Κοντογιαννίδη την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Απόλλων Διομηδείας. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Γιώργος Χρυσέλη και Άγγελο Κοτινούδη

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ: Ευκαρπίδης, Τενεκές, Τηλαβερίδης, Ψαρόπουλος, Τσετινές, Τσακιράκης, Ανδρέου, Αρκούδας(67′ Παπαδόπουλος), Πιλτικάκης, Καράμπελας(64′ Αρσενίου), Κωφίδης

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ: Μουαρέμογλου, Μουμίν Ντ.(28′ Τσακίρ Τζέμ), Ιζέτογλου(52’Αλήογλου), Ρασήμογλου, Σερήφογλου, Ζώτος Β., Ρεφίκογλου, Ζώτος Χρ., Αχμέτογλου, Σαλήογλου, Χασάνογλου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it