Search

Τη Δευτέρα το κρίσιμο ραντεβού ΕΠΟ-Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση

Τη Δευτέρα (8/4, 12.00) θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη με τους εκπροσώπους της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ για το θέμα της αναδιάρθρωσης.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου εισηγήθηκε να ισχύσει η απόφαση για αναδιάρθρωση στη Super League, αλλά να παραμείνουν 16 οι ομάδες τη νέα σεζόν και να μειωθούν σε 14 τη μεθεπόμενη.

Τη Δευτέρα (8/4, 12.00) οι εκπρόσωποι της ΕΕΠ/ΕΠΟ θα συναντηθούν με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, για να κουβεντιάσουν το θέμα της αναδιάρθρωσης.

Παρών θα είναι οι Βαγγέλης Γραμμένος, Νίκος Βακάλης, Κώστας Βρακάς και Λεωνίδας Λεουτσάκος. Ο υφυπουργός εμμένει στα συμφωνηθέντα του καλοκαιριού, να ισχύσει από την αμέσως επόμενη σεζόν η αναδιάρθρωση (14 ομάδες του χρόνου στη Super League),κάτι που τώρα βρίσκει αντίθετες τις ΠΑΕ και την πλειοψηφία των εκπροσώπων της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Μένει να φανεί πού θα κάτσει τελικά η… μπίλια και τι θα ισχύσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Υφυπουργός αθλητισμού, από εκεί και πέρα, είχε δώσει διορία μέχρι την Παρασκευή (5/4) στους εκπροσώπους της ΕΠΟ για τυχόν παρατηρήσεις στην τροπολογία που τους είχε αποστείλει, εκείνοι ωστόσο ζήτησαν προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα (8/4), αίτημα που έγινε δεκτό. Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (9/4) είναι προγραμματισμένη η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ.

Share it