Search

Α’ ΕΠΣ Θράκης-Play-Off: Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι πρώτες εκτιμήσεις!

Συναρπαστικό αναμένεται να είναι και το φετινό πρωτάθλημα των play-off της Α’ ΕΠΣ Θράκης, που θα αναδείξει τον φετινό πρωταθλητή που θα αγωνιστεί την νέα σεζόν στην τέταρτη τη τάξη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, εφόσον βέβαια πραγματποιηθεί και η πολυσυζητημένη αναδιάρθρωση.

Έξι ομάδες, από τις οποίες κατά πάσα πιθανότητα αναμένεται να ξεχωρίσουν και να παλέψουν για τον τίτλο οι τρεις. Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου σίγουρα δεν θα ήθελε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να φτάσει στην πηγή και να μην πιεί νερό. Σίγουρα στον Ίασμο ακόμα θα θυμούνται κυρίως την περσινή σεζόν, όταν και έχασαν τον τίτλο ουσιαστικά μέσα από τα χέρια τους. Φέτος οι γαλανόλευκοι είναι σαφώς πιο οργανωμένοι σε όλους τους τομείς, όμως με την απόδοσή τους στα τελευταία ματς της κανονικής διάρκειας προβλημάτισαν και το μόνο που μένει να φανεί, είναι το αν αυτές οι εμφανίσεις ήταν απλώς μια κακή παρένθεση.

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου από την άλλη παρέμεινε εξαιρετικά υπομονετική και πάνω που θα ξεκινούσε στα play-off με μειονέκτημα επτά βαθμών μετά την ήττα της από τον Πανθρακικό, κατάφερε να κλείσει την ψαλίδα στα τελευταία ματς, στην “μία νίκη”. Η Δόξα είναι μαζί με τον Μέγα ένα από τα πιο ισχυρά φαβορί για την άνοδο και συγκεκριμένα για την επάνοδο, μιας που στο Νέο Σιδηροχώρι θέλουν να επιστρέψουν και πάλι στις ανώτερες κατηγορίες.

Μπορεί στην αρχή να φαίνεται αρκετά δύσκολο, όμως επειδή οι ανατροπές και κυρίως σε ερασιτεχνικό επίπεδο είναι πολλές και ο Πανθρακικός διαθέτει αρκετές ελπίδες για τον τίτλο, αφού και το όνομα διαθέτει αλλά και το υλικό το οποίο όταν βρεθεί στην μέρα του μπορεί να παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και να κατακτήσει την νίκη. Σίγουρα στο πράσινο στρατόπεδο θα πρέπει να αποφύγουν τις γκέλες στα φαινομενικά εύκολα ματς και από εκεί και πέρα θα κληθούν να κάνουν και την υπέρβαση προκειμένου να φτάσουν στην κορυφή.

Από εκεί και πέρα η Δόξα Σώστη, αποτελεί κλασσική δύναμη του τοπικού ποδοσφαίρου της Ροδόπης, δεν φαίνεται όμως ικανή γαι την υπέρβαση. Η Ελπίδα Σαπών απέδειξε και στην τελευταία αγωνιστική πως μπορεί να κόψει βαθμούς από όλους, ασχέτως του ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι η περσινή ομάδα που διεκδικούσε τον τίτλο μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, ενώ η Αναγέννηση Παγουρίων τέλος, μετά την μεγάλη επιτυχία της με την είσοδο στα play-off, σίγουρα δεν θα έλεγε όχι και σε ένα καλύτερο πλασάρισμα.

Οπωσδήποτε κρατήστε στο νου σας την 1η Ιουνίου, όταν και θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική, που θα φέρει αντιμέτωπους στον Ίασμο τον Μέγα και την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Διόλου απίθανο να παίζεται το πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική, όπως και πέρυσι, ίσως και με περισσότερους από δύο διεκδικητές!

Αναλυτικά το πρόγραμμα των play-off:

1η Αγωνιστική (6/4)-6η Αγωνιστική (8/5)

Δόξα Σώστη-Ελπίδα Σαπών

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-ΑΠΣ Πανθρακικός

Αναγέννηση Παγουρίων-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

2η Αγωνιστική (9/4)-7η Αγωνιστική (11/5)

Ελπίδα Σαπών-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Δόξα Σώστη

ΑΠΣ Πανθρακικός-Αναγέννηση Παγουρίων

3η Αγωνιστική (13/4)-8η Αγωνιστική (18/5)

Ελπίδα Σαπών-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

ΑΠΣ Πανθρακικός-Δόξα Σώστη

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Αναγέννηση Παγουρίων

4η Αγωνιστική (20/4)-9η Αγωνιστική (25/5)

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-ΑΠΣ Πανθρακικός

Δόξα Σώστη-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Αναγέννηση Παγουρίων-Ελπίδα Σαπών

5η Αγωνιστική (4/5)-10η Αγωνιστική (1/6)

ΑΠΣ Πανθρακικός-Ελπίδα Σαπών

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Αναγέννηση Παγουρίων-Δόξα Σώστη

Share it