Search

Photos: Ήττα στα σημεία για τους Νέους απο τον και μαθηματικά πρωταθλητή ΠΑΟΚ!

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ομάδα Νέων της Ξάνθης απο τον για δεύτερη διαδοχική χρονιά πρωταθλητή της Super League, ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ19 που έγινε στο αθλητικό κέντρο της Ξάνθης στα Πηγάδια.

Το παιχνίδι που έγινε παρουσία αρκετού κόσμου, ήταν αρκετά ισορροπημένο στο πρώτο μισάωρο με τον ΠΑΟΚ να απειλεί πρώτος με τον Τσαούση στο 24′, με την απάντηση της Ξάνθης να φέρνει την φάση του πρώτου μέρους όταν η υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Ευθύμη Τσάπαρη σταμάτησε στο δοκάρι του Ταλιχμανίδη. Το πρώτο μέρος έληξε με ακόμη δύο καλές στιγμές, απο μια για κάθε ομάδα με τους “ασπρόμαυρους” να απειλούν με σουτ του Τζοβάρα και η Ξάνθη με κεφαλιά του Φάκη.

Δεν άλλαξε ο ρυθμός στην επανάληψη με τον ΠΑΟΚ όμως να είναι πιο ουσιαστικός καθώς στην πρώτου του αξιόλογη στιγμή στην επανάληψη κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν στο 60΄ο Χατζηστράβος έκανε την σέντρα με τον Διαμαντή με κεφαλιά να κάνει το 0-1.

Η ομάδα της Ξάνθης προσπάθησε να απαντήσει ωστόσο η πιο σημαντική στιγμή μέχρι το φινάλε ανήκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης που είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Τζοβάρα. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή στάθηκαν εξαιρετικά απέναντι στην ομάδα που και φέτος κατακτά τον τίτλο και αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική μεταβίβαση θα μπορούσαν να αποσπάσουν κάτι θετικό απο το ματς.

Με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης οι πάικτες του ΠΑΟΚ ξέσπασαν σε έξαλλα πανηγύρια καθώς με αυτή τη νίκη στέφθηκαν και μαθηματικά πρωταθλητής για δεύτερη διαδοχική χρονιά, με τον προπονητή Πάμπλο Γκαρσία και Υπεύθυνο της Ακαδημίας Κώστα Ιωσηφίδη να γνωρίζουν την αποθέωση.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με αυτό το αποτέλεσμα έφτασε τους 67 βαθμούς σε 23 ματς, ενώ η Ξάνθη έμεινε στην 5η θέση έχοντας 40 βαθμούς σε 24 ματς. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουντζής με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και  Δημήτρη Τζιβαρτζίδη της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Κ. Μπεδρελής): Τασίδης, Ποδάρας (48′ Μαρκοσιάν), Τριανταφύλλου (84′ Τσιτσεκίδης), Γιανναράκης, Λεωντσάκος, Τσάπαρης, Γκατζόγιας, Γράβας (84′ Τσιπούρας), Φάκης, Δουλγέρης, Τσιλιγγίρης.

ΠΑΟΚ(Π. Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Τσαούσης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Μελετίδης, Χατζηστραβός, Τζοβάρας, Γαϊτανίδης, Δούμτσης

Share it