Search

Στα play-off παρά την ήττα της από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου η Αναγέννηση Παγουρίων!

Την είσοδό της στα play-off πανηγύρισε η Αναγέννηση Παγουρίων, παρά την την ήττα της με 3-1 από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Η ομάδα του Μεμέτ Μεμέτ μόλις στην δεύτερη παρουσία της στην κορυφαία κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης, κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη εξάδα, κάτι που σύμφωνα με την εικόνα της από την αρχή της σεζόν, άξιζε να πετύχει. Μετά την περσινή της άνοδο και την εύκολα τελικά εξασφάλιση της παραμονής, φέτος ο πήχης ανέβηκε ψηλότερα, με την δουλειά που έγινε στην ομάδα να την αρκετή ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το επίτευγμα. Ακούγεται ίσως υπερβολικό, όμως αν δει κανείς τα ονόματα των ομάδων και την ιστορία τους, που έμειναν εκτός play-off, συμπεραίνει αυτόματα την πρόοδο που έγινε στην Αναγέννηση τα τελευταία χρόνια και την έφερε ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 12′ με τον Πασχάλη, με την Δόξα ωστόσο να ισοφαρίζει στο 34′ με τον Κεφαλούκο και να ανατρέπει την κατάσταση στο 45′ με τον Βάσκο. Το τελικό 3-1 σημείωσε ο Κόσιης στο 67′, το οποίο δεν κόστισε στην Αναγέννηση, αφού στον Κάλχα, η Δόξα Γρατινής ισοφάρισε στις καθυστερήσεις την Βιστωνίδα Κοπτερού, με αποτέλεσμα αμφότεροι να μείνουν εκτός εξάδας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουμπαράκης που είχε για βοηθούς τους Γιασάρη και Τομαρά.

Share it