Search

Με πίστη για την κατάκτηση της κορυφής ταξίδεψαν για Πύργο οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης!

Έχοντας παρακαταθήκη την περσινή κατάκτηση του τίτλου, η πρωταθλήτρια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ομάδα του 2ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης αναχώρησε για τον Πύργο οπού το διήμερο 28-29 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Final 4 των Σχολικών που φέτος δίνει στον πρωταθλητή την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στο Βελιγράδι.

Η ομάδα του Ηλία Καραλίδη θα κληθεί να παραταχθεί με αρκετές σημαντικές απουσίες καθώς δεν θα έχει στην διάθεση του τον διεθνή με την Εθνική Νέων, Νεκτάριο Κοτόπουλο και τον διεθνή με την Κ16,Θανάση Γκαρνέτα που απουσιάζουν σε υποχρεώσεις με τα Ελληνικά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, ενώ εκτός είναι και οι Γράβας, Κουρού και Γιαδίνης. Αντιθέτως στην αποστολή βρίσκονται οι Σιμάρ Χασάνογλου και Μηνάς Ισπυρλίδης.

Αναλυτικά η 18μελη αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας που αναχώρησε υπο την συνοδεία της Υπεύθυνης του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ξάνθης, Σοφία Ζήση: Φροσύνης, Τουρατζίδης, Μολώνης, Δημητριάδης, Κιούρτ, Κοτσάκης, Ασήμογλου, Χασάνογλου, Τσιεγγελίδης, Ισπυρλίδης, Κοντογιαννίδης, Μεμέτ Ογλού, Καλλίδης, Πετρίδης, Λεσκόφτσης, Ισαακίδης, Τσιπούρας και Τσιτσεκίδης

Share it