Search

Με νέο διοικητικό η έκτακτη Γ.Σ. των Xanthifans για την στάση τους ενόψει ΠΑΟΚ

Με τη νέα του σύνθεση θα συνεδριάσει το απόγευμα εκτάκτως ο σύνδεσμος των φίλων της Ξάνθης “Xanthifans ” για την στάση που θα κρατήσουν ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Όπως είναι απόλυτα λογικό υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στους οργανωμένους και μη φίλους του ΑΟΞ για την στάση της ΠΑΕ να παραχωρήσει την εξέδρα των οπαδών της Ξάνθης(Α1) στους φίλους του ΠΑΟΚ και να μεταφέρει τους οργανωμένους της στην απέναντι θύρα(θυμηθείτε ΕΔΩ).

Έτσι οι οργανωμένοι του ΑΟΞ κάλεσαν σε έκτακτη Γ.Σ. τα μέλη τους για να πάρουν όλοι μια απο κοινού απόφαση για την στάση που θα κρατήσουν, με αρκετά σενάρια να πέφτουν στο τραπέζι απο την αποχή μέχρι το φινάλε της σαιζόν μέχρι και την αντίδραση με κάποιο τρόπο εντός γηπέδου.

Ότι και να αποφασιστεί είναι δεδομένο πως οι οργανωμένοι του ΑΟΞ έχουν όλα τα δίκια με το μέρος τους, κάτι που παραδέχονται και υψηλά στελέχη της ΠΑΕ που ωστόσο αναφέρουν επίσης πως η απόφαση πάρθηκε για να προστατευτεί το μοναδικό οργανωμένο κομμάτι του κόσμου της Ξάνθης. Το μόνο δεδομένο είναι πως το ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ θα αφήσει το σημάδι του στην φετινή χρονιά του ΑΟΞ.

Η σχετική ενημέρωση για την Γ.Σ. αναφέρει: “Την Δευτέρα 25/3/2019 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση στα γραφεία μας στην Μπρωκούμη 24 με θέμα τον επικείμενο αγώνα της ΑΟΞάρας μας με τον ΠΑΟΚ. Καλούνται όλα τα μέλη να παρευρεθούν.”

Τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου των φίλων του ΑΟΞ απαρτίζουν οι:

Πρόεδρος: Αθανάσιος Πούλιος

Αντιπρόεδρος: Ελευθέριος Χρόνης

Γραμματέας: Ευστράτιος Ζαχαρίου

Ταμίας: Ουλίτ Αμπντουλά Αλ Χαβατζή

Μέλος: Δημήτριος Αντωνιάδης

Share it