Search

Photos: Εντός έδρας ήττα με γκολ στο φινάλε για τους Νέους της Ξάνθης απο Λεβαδειακό!

Εντός έδρας ήττα-έκπληξη υπέστη η ομάδα Νέων της Ξάνθης στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ19 της Super League.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στα Πηγάδια την αντίστοιχη ομάδα του Λεβαδειακού η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή είχε συντριπτική κατοχή μπάλας αλλά έμεινε μακριά από τις μεγάλες ευκαιρίες, ενώ ο Λεβαδειακός από μία κόντρα επίθεση στο 81′ βρήκε το γκολ της νίκης με τον Καραμπά. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Αργυρίου με δεύτερη κίτρινη για καθυστέρηση στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Ξάνθη έμεινε τους 40 βαθμούς παραμένει στην πέμπτη θέση. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Ιλιάς Εμπλιούκ και Δημήτρη Κηλικώτη.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Τασίδης, Γκατζόγιας, Λεωντσάκος, Τενεκές, Θυμιάνης, Τσαπαρης, Δουλγέρης (75′ Φροσύνης), Γράβας, Φάκκης, Σπυριδωνίδης (53′ Τσιπούρας), Σουλεϊμάν (85′ Παχούμης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ζωγράφου, Εκενές, Σπίρι, Μολές, Πούλος, Αργυρίου, Βαστέλοφ, Τσάπρας, Ντε Νικόλο(63′ Καραμπάς), Μακρής(90+ Στούπας), Κορογιάννης(80′ Νικολάου)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it