Search

Στο Final 4 για να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας το 2ο ΓΕΛ Ξάνθης!

Με μια μεγάλη πρόκριση επιστρέφουν απο την Κοζάνη οι μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης που κέρδισαν με 5-4 στην διαδικασία των πέναλτι την ομάδα του 2ου ΓΕΛ Κοζάνης και πήραν την σπουδαία πρόκριση στις 4 κορυφαίες ομάδες της χώρας.

Η ομάδα του Ηλία Καραλίδη παρότι βρέθηκε να χάνει απο το 20′ κατάφερε να ισοφαρίσει με εύστοχο πέναλτι του Τσιπούρα πριν το τέλος του πρώτου μέρους, και παρά τις φάσεις που είχε στο δεύτερο το ματς έληξε ισόπαλο και οδηγήθηκε στην “ρώσικη ρουλέτα” οπού οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Ξάνθη ευστόχησαν και στα πέντε ενώ αυτοί της Κοζάνης έχασαν ένα με τους ξανθιώτες να παίρνουν την μεγάλη πρόκριση με 5-4. Για την Ξάνθη στα πέναλτι ευστόχησαν οι Τσιπούρας, Τσιτσεκίδης, Γράβας, Δημητριάδης και Τσιεγγελίδης.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Ξάνθη και το ΓΕΛ Σταυρούπολης προκρίνονται απευθείας στο Final 4 που θα γίνει στον Πύργο απο το διήμερο 28-29 Μαρτίου, ενώ την Δευτέρα θα βγουν και οι έτερες δύο φιναλίστ της τελικής φάσης

2o ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ: Κοτσάκης, Τσιεγγελίδης, Καλλίδης, Μολώνης, Τσιτσεκίδης, Δημητριάδης, Κοντογιαννίδης, Γκαρνέτας, Τουρατζίδης, Φροσύνης, Τσιπούρας. Ενώ ως αλλαγή μπήκαν στο ματς οι Ισπυρλίδης, Γράβας και Ισαακίδης.

Share it