Search

Στα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη σταμάτησε η πορεία των 3ου ΓΕΛ Ξάνθης και 6ου ΓΕΛ Καβάλας

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησαν την συνέχεια των Σχολικών πρωταθλημάτων Λυκείων οι πρωταθλητές ΑΜ-Θ με τα αγόρια του 3ου ΓΕΛ Ξάνθης να γνωρίζουν την ήττα με 66-41 ενώ τα κορίτσια του 6ου ΓΕΛ Καβάλας με 42-49 απο τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη.

Οι μαθητές της Αλίκης Μιχαλοπούλου δεν ξεκίνησαν καλά και βρέθηκαν απο πολύ νωρίς να κυνηγάνε, και παρά την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν στις τρεις επόμενες περιόδους δεν κατάφεραν να μπουν στην διεκδίκηση του αγώνα, απέναντι στην δυνατή ομάδα του Φρυγανιώτη που απαρτίζεται απο παίκτες υψηλού επιπέδου που αγωνίζονται σε ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Έτσι οι νεαροί ξανθιώτες μαθητές αποχαιρέτησαν με ψηλά το κεφάλι απο την διοργάνωση, όπως και τα κορίτσια της Καβάλας που ήταν άκρως ανταγωνιστικά  και μάλιστα η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδωσε μεγάλη μάχη για την ανατροπή της κατάστασης και τη νίκη τελικά

Οκτάλεπτα: 16-3, 37-18(ημίχρονο), 52-36, 66-41(τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Αγραφιώτης – Κωνσταντινίδης

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ(Ε. Μελετιάδης): Παπασάβογλου 9(1), Λουλούδης 3(1), Βαζούκης 11(3), Μαργαριτόπουλος  14(1), Σπόντης 4(1), Ανδρέου 2, Μουρατίδης, Βενετίδης 6(2), Ριζόπουλος, Γκοτζαμανίδης  6, Παντελίδης, Κοχλιαρίδης  11(1)

3Ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ(Αλ. Μιχαλοπούλου): Παπανικολάου 6, Παυλίδης, Ρούμογλου Κ. 2, Αμοιράς 9, Παπαϊωάννου, Μπουγιουκλού  7(1), Λάμπρογλου  4, Ρούμογλου Απ. 2, Χαραλαμπίδης, Παναγιωτόπουλος 2, Γκαγκαλίδης  9

Share it