Search

Νέο πλήγμα για την Εθνική που χάνει και Παπασταθόπουλο! Κολοβέτσιος στην θέση του Μάνταλου

Έντονη είναι η ανησυχία στην Εθνική ομάδα που μετά τους Τοροσίδη και Μάνταλο βλέπει και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να κρίνεται αμφίβολος.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε θεραπεία σήμερα λόγω οστικού οιδήματος. Εκτιμάται ότι πολύ δύσκολα θα είναι σε θέση να παίξει στην αναμέτρηση με το Λιχτενστάιν. Με τον αμυντικό της Άρσεναλ να τίθεται νοκ-άουτ, οι μοναδικοί παίκτες για αυτήν τη θέση είναι οι Δημήτρης Σιόβας και Σπύρος Ρισβάνης.

Απο εκεί και πέρα ανακλήθηκε η κλήση του Πέτρου Μάνταλου λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει, με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο να καλείται στην θέση του. Επιπλέον στα του ρεπορτάζ ατομικό  έκανε ο Τάσος Μπακασέτας, δίχως να υπάρχει ανησυχία για την περίπτωσή του, ενώ ειδικό πρόγραμμα έκανε ο Μανώλης Σιώπης, αλλά και ο Βαλεριάνος, οι οποίοι είχαν ματς με τον Άρη (κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης) το βράδυ της Δευτέρας.

Οπότε, η αποστολή την δεδομένη στιγμή διαμορφώνεται ως εξής: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Ρισβάνης, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Κούτρης, Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σάμαρης, Μπακασέτας, Γιώργος Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Φορτούνης, Μήτρογλου, Κουλούρης, Τάσος Δώνης.

Share it