Search

Χρυσό, αργυρό & χάλκινο για Εθνικό και Φάρο στη Σίνδο!

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποιήσαν οι αθλητές Εθνικού και Φάρου Αλεξανδρούπολης στο Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη.

Στην κατηγορία των νεανίδων η Ελισάβετ Χατζηκύρκα πανηγύρισε την πρώτη της κούπα για φέτος, χάνοντας μόλις ένα σετ σε όλα τα παιχνίδια και κατακτώντας το χρυσό. Με εξαιρετικές εμφανίσεις κάνοντας τρεις νίκες στον όμιλο, έφτασε στα ημιτελικά ξεπερνώντας το εμπόδιο της Γιώτας Κοτζαμιχάλη με 3-1 σετ και στον τελικό την Δέσποινα Μυτακίδου με 3-0 σετ.

Στην κατηγορία των παμπαίδων ο Βαγγέλης Δερνεξής αποδίδοντας εξαιρετικά κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.  Ξεκινώντας την προσπάθεια του από την 5η θεση, με εκπληκτικές εμφανίσεις ξεπέρασε στην οχτάδα το νούμερο τέσσερα φαβορί Κωνσταντίνο Σωτηρίου με 3-1 σετ και στον ημιτελικό τον πολύ καλό αθλητή Παναγιώτη Ατσικπάση με 3-1 σετ. Στον τελικό ηττήθηκε από τον ταλαντούχο αθλητή Δημήτρη Σωτηρόπουλο, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στους δύο προηγούμενους τελικούς των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, με 3-1 σετ σε ένα πολύ θεαματικό παιχνίδι.

Η ενθουσιώδης ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Εβρίτες στην εξέδρα για τους δύο τελικούς των δύο παιδιών από την Αλεξανδρούπολη, της Χατζηκύρκα και του Δερνεξή, ήταν από τις πιο ωραίες εικόνες στο γήπεδο.

Στην κατηγορία των παίδων ο Κίμωνας Μήτκας πρόσθεσε άλλο ένα χάλκινο μετάλλιο στην πλούσια συλλογή του κατακτώντας την τρίτη θέση.

Πολύ καλή επίσης ήταν εμφάνιση της Κωνσταντίνας Πιστόλα που κατέκτησε την πέμπτη θέση. Παίζοντας πολύ καλό πινγκ-πονγκ η Κωνσταντίνα στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου, λύγισε από το νούμερο ένα των αγώνων, την Ντανιέλα Γραμματοπούλου – Χρυσοπούλου πολύ δύσκολα με 3-2 σετ ενώ βρέθηκε μπροστά με 2-1. Στο κρίσιμο παιχνίδι για το μετάλλιο γνώρισε την ήττα από την Γιώτα Κοτζαμιχάλη με 3-2 σετ, ενώ ήταν μπροστά με 2-0.
Πολύ καλές εμφανίσεις και καλά πλασαρίσματα είχαμε και από τους υπόλοιπους αθλητές της αποστολής, Νικηφόρο Μύρο, Γιάννη Πιστόλα, Γρηγόρη Καραγιάννη, Θοδωρή Μάϊμο, Γιώργο Μήλια, Κωνσταντίνο Πανταζίδη, Χρήστο Κοπανίδη, Χρήστο Αϊβάζη, Φάνη Μήτκα, Βαγγέλη Χατζηγαβριήλ, Μάριο Δελάκη, Γιώργο Κάλλια, Νίκο Κάλλια, Σταύρο Γκιλάκη, Γιάννη Παπαδόπουλο, Θοδωρή Σωτηράκη, Πρόδρομο Γκογκάκη, Αμαλία Γκογκάκη, Σιμέλα Βούζη, Άννα Μήτκα, Νίκο Μαρασλή, Σωτήρη Σωτηρόπουλο, Φίλιππο Παπαχρήστου και Βαγγέλη Μάϊμο.

Ενθουσιασμένοι και περήφανοι τόσο οι προπονητές Ανδρέας Νικολακάκης, Άγγελος Τσίμας, Παύλος Τελόπουλος, Παναγιώτα Μούρου, όσο και ο έφορος-αρχηγός αποστολής Δημήτρης Κυραδενίδης που βλέπουν και διαπιστώνουν ότι πιάνουν τόπο και αποδίδουν καρπούς οι προσπάθειες τους.

Share it