Search

Κυρίαρχη στο ντέρμπι με Μαΐστρο, με Ελενίδη πρωταγωνιστή η Χηλή! (photos)

Η ΑΕ Νέας Χηλής ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου της Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου, καθώς επικράτησε 4-3 του ΑΟ Μαΐστρου.

Αν κάποιος δει το σκορ σίγουρα θα πιστέψει ότι έγινε μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Η Χηλή ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ήδη στο 64′ προηγούνταν 4-1, με τον Μαΐστρο να μειώνει στο φινάλε. Έτσι η ομάδα του Δημήτρη Τσώνη έφτασε σε μία νίκη βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας, ενώ μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν Ελενίδης που σημείωσε χατ τρικ.

Στο 19′ ο Ελενίδης άνοιξε το σκορ, ενώ 9 λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 47′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Αντωνιάδη, αλλά στο 55′ ο Βενετίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 64′ ο Ελενίδης θα βρει και πάλι δίχτυα για το 4-1 φτάνοντας σε χατ τρικ. Το μόνο που κατάφερε ο Μαΐστρος ήταν να μειώσει σε 4-3 με δύο γκολ του Νότη στο 87′ και το 90+3.

Πλέον η Χηλή είναι στο -6 από την κορυφή, ενώ η ομάδα του Βασίλη Τζουκμάνη έχει εκ νέου συγκάτοικο εκεί τον Δορίσκο.

Συνθέσεις:

ΑΕ Ν. Χηλής (Τσώνης): Ψαθάς, Λιαρούδης, Διακίδης, Χαρχαλίδης, Ράπτης, Καραγκιοζίδης (80′ Φυλλαρίδης), Βλασακίδης (77′ Κουφάκης), Τσανάκας, Βενετίδης, Ελενίδης, Δέλκος.

ΑΟ Μαΐστρου (Τζουκμάνης): Παρασίδης, Θεοδωρίδης, Σιμσιρίκης, Φωτεινός (68′ Παπαδάκης), Μπρίμπος, Θεοδωράκης (58′ Παπαναστασούλης), Δημούτσης (85′ Παπαδόπουλος), Αντωνιάδης, Νότης, Γκόριτσα (55′ Δαρέλας), Λαζαρίδης.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it