Search

Επίθεση αντίπαλου σε παίκτη της ομάδας του και αδιαφορία των διαιτητών καταγγέλει ο υπεύθυνος του Εθνικού Β’!

Με επιστολή του στο SportsAddict.gr ο υπεύθυνος του ΑΟ Αγνάντιας (Εθνικός Αλεξ/πολης Β’) Ηλίας Σακαλάκης, καταγγέλει χτύπημα ποδοσφαιριστή της ομάδας του μετά το τέλος του αγώνα με το Μοναστηράκι, από αντίπαλο ποδοσφαιριστή, ενώ σημειώνει ότι παρ’ όλο που το περιστατικό έλαβε χώρα ακριβώς έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών, δεν υπήρξε κάποια παρέμβαση ή τιμωρία.

Η επιστολή:

«Πριν σας γράψω το παρακάτω κείμενο θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είμαι κατά τον ανακοινώσεων που αφορούν την διαιτησία απλά στρέφομαι κατά συγκεκριμένων συμπεριφορών και μάλιστα συγκεκριμένων πράξεων που δεν τιμούν το ποδόσφαιρο του νομού μας το οποίο υπηρετώ για αρκετά χρόνια.

Για πρώτη φορά σε όλα αυτά τα χρόνια αποβάλλομαι από τον αγωνιστικό χώρο για έντονη διαμαρτυρία μου προς τον επόπτη Κοντάρα και από τον οποίο ζητάω συγνώμη για την άτυχη έκφραση της στιγμής και πραγματικά ίσως και να άξιζα την αποβολή μου, αλλά θέλω να σταθώ και σε ένα άλλο γεγονός το οποίο συνέβη μετά το τέλος του αγώνα μπροστά στα αποδυτήρια των διαιτητών και το οποίο με ώθησε να προβώ σ’ αυτήν την ανακοίνωση – διαμαρτυρία. Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας γρονθοκοπήθηκε από ποδοσφαιριστή της ομάδας του Μοναστηρακίου και οι κύριοι διαιτητές, ενώ το γεγονός συνέβη μπροστά στα μάτια τους, αρνήθηκαν να το γράψουν στο φύλλο αγώνα λέγοντας ότι δεν είδαν τίποτε (η πόρτα τον αποδυτηρίων έχει διάφανο τζάμι και το γεγονός έγινε εκεί μπροστά). Λυπάμαι για την εν γένει συμπεριφορά τους, το γεγονός που σας περιγράφω είναι καταδικαστέο φαντάζομαι από όλους μας αλλά αν περάσει έτσι θα έχω κάνει ένα έγκλημα κατά του ποδοσφαίρου και των υγειών στοιχείων του.

Ο ποδοσφαιριστής μου ευτυχώς δεν έπαθε κάτι χειρότερο από μία ρινορραγία, αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα (υπάρχει και ιατρική βεβαίωση). Με συμπεριφορές όπως τον διαιτητών αυτών επιβραβεύουμε συγκεκριμένα τέτοια περιστατικά αφού αφήνουμε ατιμώρητες τέτοιες πράξεις βίας σε αθλητές 16 χρόνους. Λυπάμαι για λογαριασμό τους. Επίσης θέλω να ξεκαθαρίσω ότι περιμένω ανάλογη ανακοίνωση από την ομάδα του Μοναστηρακίου για την παραδειγματική τιμωρία του ποδοσφαιριστή τους. Είναι το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν, σε παρόμοια περιστατικά βίας έχουμε απομακρύνει αθλητές του συλλόγου μας.

Με μεγάλη μου λύπη αλλά και το βάρος της ευθύνης που πρέπει να έχει ο καθένας από εμάς που βρίσκεται στο χώρο αυτό.

Με τιμή

Ηλίας Σακαλάκης, υπεύθυνος ΑΟ Αγνάντιας (Εθνικός Β’)»

Share it