Search

Με… υπογραφή Γιαννόπουλου στον 12ο τελικό της ιστορίας του ο Έβρος Σουφλίου!

Ο Έβρος Σουφλίου θα είναι ο αντίπαλος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου!

Η ομάδα του Πασχάλη Σταματάκη επικράτησε 2-1 στον δεύτερο ημιτελικό του Ορέστη Ορεστιάδας και θα διεκδικήσει το 7ο κύπελλο της ιστορίας της.

Το σκορ στο «Δημήτρης Μπακιρτζής» άνοιξε μόλις στο 2′ ο Χρήστος Γιαννόπουλος για το Σουφλί, αλλά ο Δημήτρης Ιντζές ισοφάρισε στο 32′ σε 1-1 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου, με τον Ορέστη να είναι αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας.

Στο β’ μέρος και πάλι ο Γιαννόπουλος, αυτή τη φορά με πέναλτι έκανε το 2-1 για το Σουφλί στο 52′. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο Έβρος πανηγύρισε την πρόκριση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Εθνικός και Σουφλί έχουν βρεθεί μόλις μία φορά στο παρελθόν αντιμέτωποι σε τελικό Κυπέλλου και αυτό το μακρινό 1981, όταν η ομάδα της Αλεξανδρούπολης είχε επικρατήσει 2-0.

Συνθέσεις:

Έβρος Σουφλίου (Σταματάκης): Τογγουλίδης, Θάνος, Κουτσούλας, Μπετζέκας, Ράλλης, Μπάμνιος, Τσομπανούδης, Μιχούδης, Παγωνίδης, Γιαννόπουλος, Σιμτσάκης.

Ορέστης Ορεστιάδας (Μυλωνάς): Γαλλής, Κοτζά, Δερνεξής, Ελευθεριάδης, Πετρόπουλος Σ., Μπακογιάννης, Ανδρεάδης, Νόβι, Αβογιάν, Ιντζές.

Share it