Search

Πρωταθλητές σε μπάσκετ και χάντμπολ στα σχολικά Λυκείων οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ Ξάνθης!

Διπλή πρωτιά πανηγύρισαν οι μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης καθώς αναδείχτηκαν πρωταθλητές στα σχολικά πρωταθλήματα Λυκείων σε μπάσκετ και χάντμπολ.

Στο μπάσκετ η ομάδα της Αλίκης Μιχαλοπούλου κατέκτησε τον τίτλο κερδίζοντας στον τελικό το 1ο ΓΕΛ, και πλέον ετοιμάζεται να μπει στην μάχη της Β’ φάσης οπού θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την πρωταθλήτρια Καβάλας.

Η ομάδα του 3ου ΓΕΛ(φωτο) αποτελείται απο τους:  Απόστολο Ρούμογλου, Δημήτρη Παπανικολάου, Κωνσταντίνο Ρούμογλου, Δημήτρη Καρανικολίδη, Δημήτρη Χαραλαμπίδη, Άγγελο Μπουγιουκλού, Βαγγέλη Παπαϊωάννου, Ιορδάνη Παυλίδη, Χρήστο Αμοιρά, Νίκο Γκαγκαλίδη, Γιώργο Λάμπρογλου, Άρη Παναγιωτόπουλο και Σάββα Φιλιππίδη.

Το 1ο ΓΕΛ ήταν αντίπαλος και στον τελικό του χάντμπολ με τον 3ο ΓΕΛ σε έναν συναρπαστικό τελικό κέρδισε με 20-19 και κατέκτησε τον τίτλο.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ηλιάδη που θα εκπροσωπήσει την Ξάνθη στην συνέχεια των σχολικών, αποτελείται απο τους: Τζανίδη, Ελευθεριάδη, Κουμουλίδη, Καλαμάρη, Μαρσίδη, Παπαϊωάννου, Αρχοντάκη, Πανδράκη, Παύλου, Χρυσοσπάθη, Ξανθόπουλο, Δημοτρόγλου, Ιωαννίδη και Βερβελίδη.

Να σημειώσουμε πως στο μπάσκετ των κοριτσιών πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης.

Share it