Search

Άγγιξαν την πρόκριση όμως λύγισαν στα πέναλτι απο την ΕΠΣ Σερρών οι Νέοι της Ξάνθης!

Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην 3η φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων η μεικτή ομάδα Νέων της Ξάνθης που ηττήθηκε στις Σέρρες απο την τοπική ΕΠΣ με 4-3 στην διαδικασία των πέναλτι.

Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 18′ πήρε κεφάλι στο σκορ όταν μετά απο εκτέλεσε φάουλ και ασταθή απόκρουση του Κουγιουμτζόπουλου ο Αμανατίδης πήρε την κεφαλιά για το 0-1 υπέρ της ξανθιώτικης ομάδας που έμεινε μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 51′ με τον Μασκανάκη με σουτ εντός περιοχής. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί η ομάδα της Ξάνθης παρότι ο Ομέρογλου απέκρουσε δύο πέναλτι δεν τα κατάφερε καθώς οι ξανθιώτες ευστόχησαν στα 3 απο τα δικά τους πέναλτι και έτσι οι Σερραίοι έχοντας το τελευταίο χτύπημα με τον Λιόντο πήραν την πρόκριση για τις 16 καλύτερες ομάδες της χώρας με 4-3.

Αναλυτικά η διαδικασία των πέναλτι:

Γκριγκόριαν 0-1 η ΕΠΣ Ξάνθης

Σοφιανός 1-1 η ΕΠΣ Σερρών

Λιόντος αποκρούει ο Κουγιουμτζόγλου

Μασκανάκης  αποκρούει ο Ομέρογλου

Περτσανίδης 1-2 η ΕΠΣ Ξάνθης

Τσιφούτης 2-2 η ΕΠΣ Σερρών

Καφετζής 2-3 η ΕΠΣ Ξάνθης

Αδαμίδης 3-3 η ΕΠΣ Σερρών

Αραμπατζής αποκρούει ο Κουγιουμτζόγλου

Γκουτίδης αποκρούει ο Ομέρογλου

Καλαϊτζής άουτ

Πούλιος 4 – 3 η ΕΠΣ Σερρών που αναδεικνύεται νικήτρια

ΕΠΣ  ΣΕΡΡΩΝ(Σάκης Τερζής): Κουγιουμτζόπουλος, Καρατλίδης, (65΄Παπαδόπουλος) Βεντούζης, Αδαμίδης, Κρουστάλλης, Τριανταφύλλου(30΄Πούλιος), Νταλίπ (40΄Μασκανάκης) , Σοφιανός, Ζιάκας (30΄ Φάκης), Γκουτίδης, Αρναούτογλου (40΄Τσιφούτης).

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ (Απ. Κούτρουλος): Ομέρογλου, Καλαϊτζής, Κουτσόγλου, Γκριγκόριαν, Χαϊτίδης, Μπαργκάν (60΄Τολμίδης, 76΄ Καφετζής), Βαφειάδης (80΄ Σαλήογλου), Βουλγαρίδης, Αμανατίδης(62΄Λιόντος), Περτσανίδης, Αραμπατζής

Share it