Search

Photos: Τα έδωσαν όλα οι Έφηβοι της Ξάνθης που άξιζαν κάτι καλύτερο αλλά λύγισαν στο φινάλε απο τον ΠΑΟΚ!

Συναρπαστικό παιχνίδι που τα είχε όλα μεταξύ Ξάνθης και ΠΑΟΚ, με την ομάδα Κ17 της Ξάνθης να κάνει μεγάλη προσπάθεια ωστόσο λύγισε στο 80′ σε ένα ματς πάντως που οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα απο την διαιτησία καθώς διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι στο 58′.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ιδανικά καθώς στο 17′ είχαμε δεκαπεντάλεπτη διακοπή καθώς είχαμε πολύ δυνατή βροχή για ένα τετράλεπτο και σε εκείνο το σημείο ξεκίνησε να ρίχνει χαλάζι!

Με την επανέναρξη του αγώνα σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο η Ξάνθη κατάφερε με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Φίλιππου Δημητριάδη στο 21′ να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Όμως η χαρά των Ξανθιωτών δεν κράτησε πολύ καθώς οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο στο 38′ να ισοφαρίσουν σε 1-1 όταν μετά απο ασίστ με κεφαλιά του Πιπιλιάρη ο Τζόλης με σουτ έκανε το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν ελαφρώς καλύτερα και στο 56′ άγγιξαν το γκολ όμως η εκτέλεση φάουλ του Δημητριάδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μακρή. Η φάση που άλλαξε όλο το παιχνίδι έγινε στο 58′ όταν ο Τσιπούρας ανετράπη εντός περιοχής απο τον Κιουρτσίδη με τον διαιτητή Ανεστίδη να δείχνει συνέχεια στο ματς προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του πάγκου της ξανθιώτικης ομάδας.

Απο εκεί και πέρα το ματς έγινε ροντέο με την μπάλα πάνω-κάτω, με αμφότερες της ομάδες να ψάχνουν το γκολ της νίκης. Αυτό το βρήκε τελικά ο ΠΑΟΚ στο 80′ ξανά με σκόρερ τον Τζόλη, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 1-2 αποτέλεσμα που διατηρεί τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του Βόρειου ομίλου με 44 βαθμούς, ενώ η Ξάνθη παρέμεινε στην 5η θέση με 26 βαθμούς με τις ελπίδες για Final 4 να μειώνοντας αισθητά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους  Κώστα Γκοντόλια και Δημήτρη Τζιβαρτζίδη της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Καρά Ισμαήλ, Τσιεγγελίδης, Νιαζήφογλου, Μολώνης (80′ Ασήμογλου), Τσιπούρας, Γκαρνέτας, Δήμος, Τσιτσεκίδης, Δημητριάδης, Αλή (70′ Ιγνατιάδης), Μπαζοΐδης.

ΠΑΟΚ: Μακρής, Τσοπούρογλου, Αβεντισιάν, Κουλιεράκης, Κιουρτσίδης(60′ Παναγιώτου), Καραμπέρης, Πιπιλιάρης, Γροσδής, Γκορντεζιάνι(71′ 18′), Τζόλης, Αλτιντζής(46′ Κουτεντάκης)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

http://

Share it