Search

Τα συγχαρητήρια για την διπλή πρόκριση και το κάλεσμα του Ενωσιακού προπονητή της ΕΠΣ Ξάνθης!

Δεν έκρυψε την χαρά του για την διπλή πρόκριση των Μεικτών ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης ο Ενωσιακός προπονητής, Απόστολος Κουτρουλός που μοίρασε συγχαρητήρια σε παίκτες, γονείς και παράγοντες του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου για αυτή τη νέα επιτυχία, ενώ παράλληλα έστειλε κάλεσμα ακόμη μεγαλύτερης στήριξης για τα παιχνίδια που έρχονται.

Το μήνυμα του Ενωσιακού προπονητή της ΕΠΣ Ξάνθης αναφέρει:

“Συνεχίζοντας την καλή παράδοση των τελευταίων χρόνων ,οι μεικτές μας ομάδες Παίδων και Νέων πανηγύρισαν χθες την πανάξια πρόκριση τους στην επόμενη φάση του θεσμού , καταλαμβάνοντας την Πρώτη και Δεύτερη θέση αντίστοιχα στους ομίλους τους. Μια πανάξια πρόκριση που μέχρι και την τελευταία στιγμή κρίνονταν κυρίως για τις θέσεις που θα καταλάμβαναν οι δύο ομάδες μας. Θα ήθελα αρχικά να συγχαρώ τους αντίπαλους συναδέλφους Προπονητές για την ποιοτική παρουσία και το ήθος των ομάδων τους , που ουσιαστικά καταδεικνύει και αντανακλά την Ποιότητα τους ως προπονητές αλλά και για την δυνατότητα που μας έδωσαν μέσα από τους συναρπαστικούς αγώνες που δώσαμε να πανηγυρίζουμε σήμερα την πρόκριση μας στην επόμενη φάση των ομίλων. Επίσης θα ήθελα, προσωπικά να συγχαρώ όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν τα μέγιστα ,ώστε σήμερα για μια ακόμη φορά να είμαστε σε θέση να εκπροσωπούμε τον νομό μας σε επίπεδο αναπτυξιακών τμημάτων στο πανελλήνιο. Αναφέρομαι φυσικά στους Γονείς των αθλητών αυτών για την προσπάθεια και την στήριξη που παρέχουν στα παιδιά τους ,στους Παράγοντες των σωματείων που δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες προπόνησης των ποδοσφαιριστών , στους Προπονητές των ομάδων τους για την άρτια τεχνική κατάρτιση και φυσική κατάσταση που μου τους παραδίδουν ,και φυσικά στους ίδιους τους Ποδοσφαιριστές που με πίστη και προσήλωση κυνηγούν τους στόχους που έχουν τεθεί.
Κλείνοντας θα ήθελα να απευθύνω μια πρόσκληση στήριξης σε όλους εσάς που στηρίζετε έμπρακτα με την παρουσία σας την πορεία των αθλητών μας τόσο στους Παίδες όσο και στους Νέους, να είστε δίπλα μας στις επόμενες δοκιμασίες μας ….”

http://

Share it