Search

Η λογική στο Λέστερ και το 1.90 της Μίλαν!

Αρκετές είναι οι επιλογές που έχουμε την Τρίτη στο κουπόνι της ημέρας. Φουλ δράση έχουμε στη Βρετανία, ενώ υπάρχουν και τα Κύπελλα στην υπόλοιπη Ευρώπη για να μας πληρώσουν. Εμείς πάμε με τη λογική, τη φόρμα και δύο επιλογές στα σημεία.

Λέστερ – Μπράιτον

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία είχαμε για τη Λέστερ, αφού η ήττα με σκορ 4-1 από την Κρίσταλ Πάλας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ο Κλοντ Πιέλ αποτελεί παρελθόν. Πάνε με υπηρεσιακούς τους Στόουελ, Σάντλερ στο σημερινό ματς οι «αλεπούδες», την ώρα που ενδιαφέρον έχει το σχήμα που θα παρατάξουν. Στον αντίποδα, η Μπράιτον είχε την ευκαιρία να πάρει ανάσες, αφού το τελευταίο της παιχνίδι ήταν στις 16 Φεβρουαρίου. Τότε, είχε νικήσει εντός έδρας με σκορ 2-1 την Ντέρμπι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Περιμένουμε η αλλαγή στον πάγκο της Λέστερ να δράσει θετικά για τους παίκτες. Είναι πιο ποιοτική ομάδα και ο άσος έχει αξία.

Λάτσιο – Μίλαν

Ηττήθηκε με σκορ 2-0 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» η Λάτσιο και το φετινό της ευρωπαϊκό ταξίδι έλαβε τέλος. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της από τη Σεβίλλη και ενώ στο ενδιάμεσο είχε γνωρίσει εκτός έδρας ήττα και από τη Τζένοα με σκορ 2-1. Από την άλλη, αυτή τη στιγμή η Μίλαν βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Έρχεται από το «σβηστό» 3-0 επί της Έμπολι στο «Σαν Σίρο». Χαρακτηριστικό της κατάστασης της, είναι πως αυτή ήταν η τρίτη σερί της νίκη με τρία τέρματα ενεργητικό. Πέραν της απογοήτευσης, οι «λατσιάλι» πάνε με απουσίες στο σημερινό ματς. Έχει λογική να πάμε λοιπόν με το 2dnb των «ροσονέρι».

Δες το σημερινό παμε στοιχημα κουπονι στο Foxbet.gr

Share it