Search

Με Ξανθόπουλο στο τιμόνι μέχρι το φινάλε της σαιζόν ο Άρης Αβάτου! Αλλαγές και στο τεχνικό τιμ

Άμεσα βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Γιώργου Μαραντά απο την διοίκηση του Άρη Αβάτου που επέλεξε να δώσει το τιμόνι της ομάδας στα σίγουρα χέρια του πολύπειρου τεχνικού Αλέκου Ξανθόπουλου.

Ο κ. Ξανθόπουλος με πολλά χρόνια παρουσίας κυρίως στις Ακαδημίες τόσο του ΑΠΟΞ όσο και της ΠΑΕ Ξάνθη, οπού ανέδειξε δεκάδες ποδοσφαιριστές, λόγω και των καλών του σχέσεων με την  οικογένεια Κοτόπουλου αποδέχτηκε την πρόκληση να αναλάβει την ομάδα για το τελευταίο διάστημα του πρωταθλήματος και της 7 τελευταίες αγωνιστικές.

Απόφαση σημαντική καθώς ο πολύπειρος τεχνικός είχε επιλέξει τα τελευταία χρόνια να απέχει απο τους πάγκους των ομάδων, με τελευταία του παρουσία προ διετίας στον Ερμή Μάνδρας. Μάλιστα αναμένεται άμεσα να αναλάβει τα καθήκοντα του κάνοντας αρχή απο την σημερινή προπόνηση της ομάδας και εν συνεχεία φυσικά απο το ματς της Κυριακής με το Νέστο Χρυσούπολης στο ΑΟΞ.

Αλλαγές όμως έχουμε και στο τεχνικό τιμ της ομάδας, με τους άμεσους συνεργάτες του Γιώργου Μαραντά, Σπύρο Τσίμπλα και Κώστα Ματζαρίδη να αποτελούν παρελθόν, με τον κ. Ξανθόπουλο πέρα απο τον προπονητή τερματοφυλάκων Στέλιο Μπούκα θα έχει στο πλευρό του ως βοηθό των βετεράνο ποδοσφαιριστή Ξάνθης και Αβάτου, Βασίλη Χατζόπουλο.

Share it