Search

Καθάρισαν νωρίς τη νίκη με ΕΠΣ Θράκης οι Νέοι της ΕΠΣ Έβρου και βλέπουν “τελικό” με Καβάλα!

Έχοντας πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων απο το πρώτο κιόλας μέρος η Μεικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣ Έβρου έφυγε νικήτρια απο την Κομοτηνή επικρατώντας με 2-0 της ΕΠΣ Θράκης και πλέον στρέφει την προσοχή της για τον “τελικό” στην Καβάλα που θα κριθεί η πρόκριση της.

Η ομάδα του Έβρου μπήκε απο την αρχή πολύ δυνατά και μόλις στο 5′ πήρε κεφάλι στο σκορ με πλασέ του Δαρέλα, ενώ στο 30′ έκανε δύο τα τέρματα της με τον Μαρίνο Μαυροκέφαλο να βγαίνει απέναντι στον Γεμενετζή και με εύστοχο σουτ έκανε το 0-2 που έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα. Μια και οι δύο ομάδες στα υπόλοιπα 50′ λεπτά του αγώνα είχαν κάποιες καλές στιγμές χωρίς όμως να έχουμε άλλα τέρματα. με τους Εβρίτες να έχουν και δοκάρι.

Την τελευταία αγωνιστική η ΕΠΣ Θράκης θα παίξει στην Ξάνθη ενώ η ΕΠΣ Έβρου έχει μπροστά της τον τελικό με Καβάλα στην Μακεδονική πόλη οπού με νίκη θα πάρει την πρόκριση ως πρώτη, με ισοπαλία θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία ενώ σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να περιμένει γκέλα της Ξάνθης με Θράκη αλλιώς θα μείνει εκτός

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Δημήτρη Τζιβαρτζίδη και Κώστα Γκοντόλια

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ: Γεμενετζής, Σαλήχ(72′ Αρβανίτης), Χασάν(72′ Τοπαλίδης), Λαφτσής(41′ Οικονόμου), Χατζηνάκης, Σμάλης, Αστρεινίδης, Χρηστάκης, Ταχσίν(41′ Τουτουντζή), Αντωνιάδης, Κουτσογιάννης(60′ Κόντο)

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ: Χρηστούδης(36′ Παππάς), Παπαδάκης, Παπαναστασίου, Πατσιώρας, Θέμελης, Μαυροκέφαλος,  Α., Μωραίτης(61′ Παντελίδης Κ., 79′ Τζεντέμης), Λασκαρίδης(61′ Ανδριτσούδης), Μαυροκέφαλος Μ.(79′ Σπυρολλάρης), Δαρέλας, Αλεξιάδης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it