Search

Χαμογέλασε στο φινάλε με τη «ζωγραφιά» του Τρανόπουλου η ΑΕΚ Έβρου (photos & video)

Με μία τρομερή εκτέλεση φάουλ του Τρανόπουλου στο 90′ (θυμηθείτε εδώ) η ΑΕΚ Έβρου επικράτησε 1-0 του Άρδα Καστανεών κάνοντας ένα καθοριστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Σε  μία αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Νίψας και στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Έβρου, η νεοφώτιστη ΑΕΚ πήρε ένα σημαντικό τρίποντο που την οδηγεί ακόμα πιο κοντά στον στόχο της παραμονής. Από την άλλη ο Άρδας γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα και έμεινε για 5ο ματς χωρίς την χαρά της νίκης (το τελευταίο του τρίποντο σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν στις 24 Νοεμβρίου κόντρα στις Φέρες με 2-1).

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τον δυνατό αέρα να δυσκολεύει τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων. Στο β’ μέρος οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι όταν ο Πεκιαρίδης πήρε την κεφαλιά και ο Καλφόπουλος μπλόκαρε στο 65′. Πέντε λεπτά μετά ήταν η σειρά του Κυριακίδη να γίνει επικίνδυνος για την εστία του γκολκίπερ του Άρδα, ο οποίος όμως απέκρουσε το σουτ που δοκίμασε. Στο 72′ ο Πεκιαρίδης έφυγε στο τετ α τετ, αλλά και πάλι ο πορτιέρο των Καστανεών είπε «όχι» στην προσπάθεια του. Στο 78′ ήταν σειρά του αρχηγού των φιλοξενούμενων να απειλήσει, με το σουτ όμως του Καπετανίδη να εξουδετερώνεται από τον Μπόγλου.

Στο 85′ νέο σουτ του Κυριακίδη, με τον Καλφόπουλο να αποκρούει κρατώντας το μηδέν. Δύο λεπτά αργότερα ο αρχηγός της ΑΕΚ θα χάσει απίστευτη ευκαιρία αφού από κοντινή απόσταση δεν θα μπορέσει να βρει δίχτυα στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Από τη στιγμή που το γκολ δεν ερχόταν με οργανωμένες προσπάθειες, μία στημένη φάση ήταν πολύ πιθανό να κρίνει το ματς και τελικά αυτό έγινε. Ο Τρανόπουλος με μία όμορφη εκτέλεση φάουλ στο 90′, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Καλφόπουλου ανοίγοντας το σκορ και οδηγώντας σε έξαλλους πανηγυρισμούς τους συμπαίκτες του. Όλα έδειχναν ότι είχαν τελειώσει, αλλά λίγο έλειψε ο Άρδας να φτάσει στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις με τον ίδιο μάλιστα τρόπο. Ο Καπετανίδης εκτέλεσε το φάουλ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Μπόγλου και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.

Συνθέσεις:

ΑΕΚ Έβρου (Ζιώγας): Μπόγλου, Κυριακίδης (90′ Παναγιωτίδης), Μπαλάγκας (82′ Καπουκράνης), Καραγιάννης, Μπουρουτζής, Κατσακίδης, Τερζής, Καλομπρατσίδης, Κωνσταντινίδης (90′ Καπνιστής), Τρανόπουλος, Πεκιαρίδης (90′ Πανταζόπουλος).

Άρδας Καστανεών (Πιστίκης): Καλφόπουλος, Τσοντζόρας, Ναζίρης (60′ Καλογερόπουλος), Χαρισιάδης, Πέτρας, Χατζηαγοραστού, Αλμπανίδης (77′ Τσατσαρώνης), Καστρινός, Καργκαβούζης (34′ Τσιρούδης), Καπετανίδης, Παγωνίδης.

Διαιτητής: Σουβαράς – Βοηθοί: Καραΐσκος, Κίτσος

Δείτε φωτογραφίες:

Share it