Search

Pre Game: Α.Ε.Κομοτηνής – Παναθηναϊκός – Τελευταία εντός έδρας παράσταση απέναντι σ’ έναν απ’ τους Big4!

Η Κομοτηνή θα βάλει για μία ακόμη φορά -και τελευταία τουλάχιστον για φέτος- τα καλά της για να υποδεχτεί έναν σπουδαίο σύλλογο του ελληνικού αθλητισμού. Στο παιχνίδι που ξεκινά στις 19:00 οι Κομοτηναίοι προσδοκούν να βάλουν δύσκολα στο τριφύλλι, και γιατί όχι να πανηγυρίσουν βαθμό ή βαθμούς μπροστά στον κόσμο τους!

Η Α.Ε.Κομοτηνής έχει να πανηγυρίσει βαθμό εδώ και 3 μήνες (απ’ τη νίκη κόντρα στην Α.Ε.Κ. με 3-1 σετ στις αρχές Νοέμβρη) και χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα περισσότερο για ψυχολογικού λόγους. Ενδεχόμενη καλή εμφάνιση απέναντι στον ανεβασμένο Παναθηναϊκό, που προέρχεται από νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, θα είναι μία τονωτική ώθηση στην ομάδα του Ηλία Κρεούζη, ενόψει της δύσκολης συνέχειας και του αναπόφευκτου κακού των play-out.

Στο παρελθόν οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 2 φορές στην Κομοτηνή, με κάθε ομάδα να μετρά από μία νίκη. Τη σεζόν 1997-1998 ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 1-3 σετ (την τελευταία χρονιά του παλιού συστήματος των 15 πόντων για την κατάκτηση σετ), ενώ την επόμενη οι Κομοτηναίοι είχαν πανηγυρίσει την ανατροπή σε 3-2 από 0-2. Σ’ εκείνο το παιχνίδι ο νυν προπονητής του τριφυλλιού, ήταν πασαδόρος του.

Για το ματς μίλησαν στην ιστοσελίδα της volleyleague οι δύο βασικοί πασαδόροι των δύο ομάδων, Θανάσης Μαρούλης και Άξελ Γιάκομπσεν. Ο Μαρούλης που έχει περάσει και απ’ τον Παναθηναϊκό, είπε: «Δουλεύουμε σκληρά και μόνο στόχο την παραμονή. Αξίζει να μείνει η Κομοτηνή στη μεγάλη κατηγορία. Θα έχουμε δύσκολο έργο απέναντι στον Παναθηναϊκό ο οποίος παίζει γρήγορα και έχει έναν πολύ καλό πασαδόρο». Απ’ την πλευρά του ο Γιάκομπσεν δήλωσε: «Ξεκινάει δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση και έτοιμοι για να δώσουμε τρεις δύσκολους αγώνες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την πορεία μας στο πρωτάθλημα και για την είσοδο μας στα τελικά του κυπέλλου. Χαίρομαι να δουλεύω με αυτή την ομάδα και είμαι σίγουρος πως παίξουμε καλά και ελεύθερα για να πάρουμε τη νίκη».

 

Share it