Search

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Θανάσης Τζήλος, αποφασισμένος να σφυρίξει ξανά!

Τον δικό του Γολγοθά ζει εδώ και περίπου 1,5 μήνα ο ρέφερι Θανάσης Τζήλος μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη έξω από το σπίτι του στη Λάρισα.

Ο Θεσσαλός ρέφερι, ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, ο οποίος από μικρό παιδί βρίσκεται στα γήπεδα προσπαθεί να αφήσει πίσω του όσα συνέβησαν, αλλά το κυριότερο να επουλώσει τα ψυχικά τραύματα που του άφησε η δολοφονική επίθεση που δέχθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του, ο διεθνής διαιτητής έχει ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα προπονήσεις σε καθημερινή βάση προκειμένου με αργά αλλά σταθερά βήματα να μπει σε κανονικούς ρυθμούς με απώτερο στόχο το come back στα ελληνικά γήπεδα.

Η επάνοδος στην ενεργό δράση αποτελεί προσωπικό στοίχημα για τον Θανάση Τζήλο, ο οποίος παρά το ισχυρό σοκ που υπέστη θα κάνει το παν για να τα καταφέρει. Άλλωστε ουδέποτε πέρασε από το μυαλό του η σκέψη να τα παρατήσει. Σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελε ο επίλογος στην διαιτησία να γραφτεί με αυτό τον τρόπο διότι τούτο θα έμοιαζε με προσωπική ήττα απέναντι σε εκείνους που ήθελαν να τον «τελειώσουν» από τον χώρο ασκώντας βία!

Share it