Search

Μίλος Βελεμπίτ: “Θα είναι πάντα στην καρδιά μου η Ξάνθη”

Με Ελληνικά επέλεξε να αποχαιρετήσει την Ξάνθη ο Μίλος Βελεμπίτ, με τον Σέρβο συνεργάτη του Μίλαν Ράσταβατς να αποχαιρετά την Ξάνθη μετά απο 7 μήνες. Στο μήνυμα του ο κ. Βέλεμπιτ είχε να πει τα καλύτερα για την εμπειρία που έζησε στην Ελλάδα

Αναλυτικά ο Μίλος Βελεμπίτ έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ για τους 7 υπέροχους μήνες. Με κάνατε να αισθανθώ σαν να ήμουν σπίτι μου. Γνώρισα και αγάπησα πραγματικά την πόλη και την ομάδα της Ξάνθης τους ανθρώπους και την νοοτροπία τους. Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνατε για μένα. Έκανα νέους φίλους που θα τους έχω για μια ζωή.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδος Μίλαν Ρασταβατς και όλο το επιτελείο της ομάδος…..Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες της ομάδος οι οποίοι στους 7 αυτους μήνες με κάνανε πολύ χαρούμενο με το παιχνίδι και τα αποτελέσματα τους. Θα σας παρακολουθώ και θα σας υποστηρίζω με το ίδιο πάθος γιατί πιστεύω σε εσάς και είμαι σίγουρος ότι την επόμενη χρονιά θα παρακολουθώ την ομάδα της Ξάνθης στην Ευρώπη. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και την φιλική συμπεριφορά της ομάδας της ΞΑΝΘΗΣ . Θα είναι πάντα στην καρδιά μου.!!!

Share it